Bulba Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2014 Mysle ze kilku osobom sie przyda http://www.spidersweb.pl/2014/05/zoner-photo-studio-pro-za-darmo.html 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
Aidekk Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2014 Ja używam starego, dobrego i wysłużonego ACDSee Pro 3.0. Ma wszystko to co oferowany przez Ciebie programik... może poza portalami społecznościowymi ale to idzie wrzucić przecież ręcznie 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
elfeti Opublikowano 29 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2014 DxO Optics Pro 8 - też za free, promocja ograniczona czasowo, ale można wykorzystywać do zastosowań komercyjnych, jest wersja na Win i iOS - może się komuś przyda 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi