_Michał_ Opublikowano 17 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Super sprzęt! Graty! może będzie okazja na żywo obczaić Kolor bardzo ładny, pasuje do moto Gdybym miał zamienić moto na nakeda to tylko SPEED TRIPLE 1050, ewentualnie Z1000 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadol Opublikowano 18 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Nom z tą owiewką to jednak nie ma żartów :/ Już intensywnie patrzę za czymś takim... http://allegro.pl/czasza-owiewka-triumph-speed-triple-1050-dr463-i4135276788.html Jak najbardziej do zobaczonka na ulicy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zebra Opublikowano 18 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Noooo wreszcie coś nowego Wielkie gratki! Kolor oryginalny, ale urokliwy Oby się sprawował dobrze. 0 Cytuj "Powiedz mi, że nigdy nie przystanąłeś przy swoim sprzęcie w garażu i nie ogarnęła cię nieopisana radość z powodu faktu, że ten motocykl się tam znajduje…" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 18 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Fajny - z mojego punktu widzenia kolor do ogarnięcia - ksywa "smerfik" też ujdzie. Gratki i szerokości! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emq Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Piękne moto ale ma jedną wadę od 150km łeb chce urwać Nom z tą owiewką to jednak nie ma żartów :/ Już intensywnie patrzę za czymś takim... http://allegro.pl/czasza-owiewka-triumph-speed-triple-1050-dr463-i4135276788.html Jak najbardziej do zobaczonka na ulicy bez przesady, dramatu nie ma. Chyba, że naprawdę mocno wieje, ale to wtedy i na plastiku robi się problem, a podejrzewam, że wypraw po autostradach z dziennymi przebiegami po 1000 km nie planujesz. Ta mini owiewka ma funkcję bardziej wizualną niż aerodynamiczną. Plusem oczywiście jest, że łatwiej się to czyści z owadów niż plastikową osłonę zegarów o nieregularnych kształtach 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Piękny kolorek naprawdę ! No ale d*pa jest najpiękniejsza !Ładniutkie cacko! Bezawaryjności życzę !!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tserwicki Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Cieszy oko, cieszy :-) Chętnie zobaczyłbym w realu, wpadniesz w czwartek? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadol Opublikowano 25 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 No po 1000 km nie robię, ale czemu się ograniczać A tak na poważnie, to frunąłem już kilka razy z i do Krakowa, więc daje się we znaki brak owiewki i powyżej 150 brakuje frajdy z jazdy. @emq - testowałeś, tzn jeździłeś z takimi owiewkiami? Myślisz, że nie warto wywalać na nie kaskę? Bo ja właśnie bardzo się zastanawiam, czy jest taka możliwość, żeby polepszyły się warunki jezdne przy większych prędkościach?? Jak "smerfik" nie ujdzie, to dajcie jakieś propozycje ksywki W ostatnim tygodniu nie było mnie w Łodzi, ale w najbliższy czwartek postaram się być Do zobaczenia i LWG! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emq Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 No po 1000 km nie robię, ale czemu się ograniczać A tak na poważnie, to frunąłem już kilka razy z i do Krakowa, więc daje się we znaki brak owiewki i powyżej 150 brakuje frajdy z jazdy. @emq - testowałeś, tzn jeździłeś z takimi owiewkiami? Myślisz, że nie warto wywalać na nie kaskę? Bo ja właśnie bardzo się zastanawiam, czy jest taka możliwość, żeby polepszyły się warunki jezdne przy większych prędkościach?? Nie odradzam zakupu, sam mam taką, ale tylko dlatego, że moim zdaniem ładniej wygląda z nią niż bez niej i tak jak napisałem, mniej robactwa wpada w te zakamarki nad lampami. Ochrony przed wiatrem z tym nie ma żadnej. Nie testowałem, ale czytałem opinie na forum Triumpha osób, które ganiają na dłuższych dziennych dystansach i chwalą sobie dodatkowe szybki montowane do tej mini owiewki. Ja osobiście nigdy nie planowałem tego kupować. Z golasa nie zrobisz BMW K1600GT, czy Triumpha Trophy. Po prostu musisz to wziąć na klatę. Unikaj autostrad i ekspresówek, szybko Ci wróci radość z jazdy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadol Opublikowano 26 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Właśnie takiej opini potrzebowałem, wielkie dzięki... nie pozostaje więc nic innego jak wzięcie tego na klate, bądź żółwik na bak 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Piękne moto ale ma jedną wadę od 150km łeb chce urwaćCo kto lubi, ja w Hyosungu mam ten sam problem, tylko dla mnie nie jest to problem. Kładziesz się na moto i do 180-200 daje radę. Co kto lubi. Mnie takie stawianie czoła wiatrom nawet się podoba A tak na poważnie, to frunąłem już kilka razy z i do Krakowa, więc daje się we znaki brak owiewki i powyżej 150 brakuje frajdy z jazdy.Tak jak wyżej napisałem, co kto lubi 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 (edytowane) Z tego co piszesz Aidekk to ty taki hardkorek jesteś. Edytowane 26 Maja 2014 przez cinek (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadol Opublikowano 27 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Z tego co piszesz Aidekk to ty taki hardkorek jesteś. Nom, mnie też się tak wydaje... ja jednak pozostanę przy żółwiku sklejonym do baku 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablocom Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zacna maszyna bardzo mi się podoba Gratuluje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
działkowy emeryt Opublikowano 16 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 piękny sprzęt z charakterem i z dużym potencjałem ... zarówno pod kątem samej jazdy jak i technicznych ciekawostek fabrycznych, ale i tych do zastosowania w nim PS. Owiewka fabryczna (tzw "front fairing") robi robotę kapitalnie - nie wiem ile waść masz wzrostu - ale do 170/180km/h mozna śmiało ganiać bez obaw o kark... przy Vmax (rzędu ca. 250km/h) bez znaczenia czy ją masz czy nie - i tak leżysz rozpłaszczony jak żaba na zbiorniku 2 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadol Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Ehh, miałem nie pisać, bo nie ma się czym chwalić, ale nacieszyłem się moto niewiele ponad miesiąc. Niestety pewna pani nie zauważyła mnie w lusterku zmieniając pas i postanowiła wjechać mi przed koło. Moto skasowane, pofrunęło w górę, zrobiło salto, odbiło się od asfaltu i wpadło w inne auto. Ubezpieczalnia grymasi z wypłatą, bo nie mogą się doszukać notatki policyjnej i przyznania się pani do winy, ale ponieważ uszczerbek na zdrowiu wyszedł powyżej 7 dni, to czekają teraz do zakończenia rozprawy sądowej grrr... W tym roku już się raczej niczym nowym nie pochwalę Pozostaje mi czasami kilka rundek zrobić na pożyczonej R1, lub słodkim horneciku od przyjaciół... ehhh masakrczynie jest jeździć w taką pogodę puszką PS... u mnie naderwane kręgi szyjne i zastrzyki w pozbijane kolano, ale już się wylizałem i nie zamierzam się poddać LWG! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 LwG! Wracaj do zdrowia i na moto! 1 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shimen Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Przykro! Nie daj się! Dużo zdrowia życzę! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marmot.c Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Siemanko Nadol No o moto słyszałem już dawno, nie fajnie, ale całe szczęście, że Ty już wychodzisz na prostą. Najważniejsze. Za Twoim przykładem poszedłem w brytyjską markę i nie żałuję. Powodzenia w poszukiwaniu R1 :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadol Opublikowano 3 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 A jehaa, Triumph'a gratuluję! Tak ze zdrówkiem już jest ok, ale do zakupu nowego moto to jeszcze pewnie sporo czasu... no i dylemat, czy wrócić do speed'a, czy wejść w owiewkę na traski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piterfmr Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Super sprzęcik 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi