Bartosz Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Witajcie, przedstawiam wam moją kawę. Jest to amerykański zzr z 2008 roku który jest bliźniacza kopią naszej(europejskiej) zx6r z lat 00-02. Motorek kupiłem w marcu bieżącego roku z b.ciekawym przebiegiem a mianowicie 2692 mil , który następnie potwierdziłem i okazał się rzeczywistym przebiegiem. W tym momencie przebieg dobija już 6k mil. Jak każdy sprzęt sprowadzony z USA miał małą przygodę za sobą, ale na chwilę obecną mogę śmiało powiedzieć że wszystko jest doprowadzone do stanu jaki mnie zadowala. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominikf6 Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Ważne że właściciel zadowolony Ale ładna jest 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 ..fajny kolorrek 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek2000335 Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 No no no . Kawa piękna . Niech służy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Fajne moto , szerokości 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasio Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Bardzo mi się podoba Bezawaryjności! 0 Cytuj Kupię Aprilię RS125 '06+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Fajna kawa! Szerokości! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Kawa to Kawa gratuluje wyboru 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi