Suchy-wolk Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2014 Potrzebuję na najbliższy weekend pożyczyć aparat z funkcją nagrywania filmów HD lub kamerę HD. Sprawa pilna! Pytałem kilku znajomych o sprawdzone miejsce, ale podobno w Łodzi brak lokalu, gdzie mógłbym się udać w tej sprawie. Pożyczę prawdopodobnie lustrzankę od kumpla, ale może znacie jakąś wypożyczalnię? 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
ridrick Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2014 Fotoaparaciki.pl w pabianicach 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!!
jaquzie Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2014 gdyby nie zlot na który jadę w weekend dałbym tobie mojego canona sx1 is cyfrowczaka z 1080p 30fps... 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
Tomi Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2014 Sony center. Każde 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007
kosmaty Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2014 qrde nawet nie wiedziałem że w tych miejscach można wypożyczyć, nie wiecie jakie koszta ? 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html
Suchy-wolk Opublikowano 12 Maja 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2014 W Pabianicach co @ridrick zapodał jest cennik. Nawet ceny do przyjęcia, tylko kaucja ok.60% wartości sprzętu. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Rekomendowane odpowiedzi