Kofi Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 czyli jednak w ilości siła też dostałam link że usunięta 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pistolero85 Opublikowano 13 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 (edytowane) Każda akcja godząca w poszanowanie człowieka ma sens. Problem dotyczy nas i w jedności siłą. Wczoraj stronę zgłosiłem, otrzymałem odp, że niczego nie narusza, dziś FB zmienił zdanie ... dlaczego ?? Szybka i skuteczna interwencja. Dziękuję Edytowane 13 Maja 2014 przez pistolero85 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carusek Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Chodzi o ilość, wczorajsze odpowiedzi sądzę były z automatu odsyłane, ale po ilości zgłoszeń zajął się problemem ktoś żywy i się udało. Jak się będą pojawiać kolejne takie strony to trzeba zgłaszać zbiorowo i się uda jak teraz 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildeyed Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 (edytowane) Dokładnie, dopisałam identyczny komunikat. To czas zająć się pozostałymi dwie stronkami. A tak w ramach podsumowania. Nie ma moim zdaniem większego znaczenia czy to prowokacja jakiegoś Pana czy faktyczny przejaw nienawiści. Lepiej, żeby takie "kosze na śmieci" nie walały się wszędzie gdzie popadnie, bo znajdzie się osoba, która nie będzie się znała na "żartach" i zrobi komuś krzywdę Edytowane 13 Maja 2014 przez wildeyed (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 pozwoliłem sobie zedytować 1 post dodając stronę oraz status, kto nie zgłosił aktywnej strony niech to zrobi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrubY Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Dostałem podobną wiadomość do reszty 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreklodz Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Też zgłaszałem... Linkujcie tutaj jak znajdziecie nowe, podobne twory tego szmaciarza, również chętnie zgłoszę do usunięcia. 1 Cytuj Tylko Honda -> XL600V + XR400R = Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logan Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 (edytowane) "Precz z motościerwem" też już usunęli. Ciekawe są podwójne standardy społeczności. TZN fakt, że coś ich nie narusza i nagle dosłownie po godzinie, czy 3 okazuje się, że jednak. Edytowane 13 Maja 2014 przez Logan (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Konfucjusz: Powiedz mi, a zapomnę. Pokaż mi, a zapamiętam. Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. 2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Szybka akcja, ja też dostałem, że nie usunięto a po chwili, że zmienili zdanie I bardzo dobrze. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 "Zapoznaliśmy się ze stroną zgłoszoną przez Ciebie z powodu nękania. Ponieważ stwierdziliśmy, że narusza ona nasze Standardy społeczności, usunęliśmy ją. Dziękujemy za przesłanie zgłoszenia. Patrz w celownik, motościerwa są wszędzie został(a) poinformowany(a) o usunięciu jego/jej strony, nie wie jednak, kto ją zgłosił. Facebook nigdy nie ujawnia danych osoby wysyłającej zgłoszenie" YEAH 1 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GroNeX Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Również dostałem podobne odpowiedzi od facebooka 0 Cytuj https://www.facebook.com/pages/Gronex/640418769324094?fref=ts <-- polub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Szkoda prądu ,olać debili 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior87 Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 To trochę jak walka z wiatrakami. Dzisiaj usuną jedną stronę, jutro powstanie nowa. Hejterów jest tysiące, byli i będą- w sieci mają pole do popisu i się właśnie popisują. Olać i już. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreklodz Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Ja wlasnie uwazam ze na tyle ile mozemy powinnismy z tym walczyc a nie olewac zeby ta nienawisc i takich debili tlumic w zalazku zanim faktycznie stana sie popularni. Jak sk***iel zobaczy ze jego kolejny wymysl zostal zlikwodowany i nie przybylo mu fanow to mu sie znudzi i znajdzie sobie inne zabawki. 0 Cytuj Tylko Honda -> XL600V + XR400R = Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi