Suchy-wolk Opublikowano 10 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Zgłosił się do mnie brat śp.Krzyśka z prośbą, aby przybyć na Mszę Św. za naszego zmarłego kolegę Krzysztofa Krawczyka (@Krzysztofor) 25 maja 2014, godzina 18.00 w Kościele na ul.Farnej 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 To kto będzie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapsel Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Mogę się spóźnić parę minutek ale będę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi