Skocz do zawartości

Chemia Castrola Do Motocykla W Biedronce

Martini

Rekomendowane odpowiedzi

W biedronce pojawiły się 3 produkty Castrol do motocykla:

-smar do łańcucha - Chain Lube Racing - syntetyczny, biały smar w aerozolu do łańcuchów motocyklowych

-politura -Bike Polish- środek do czyszczenia i polerowania jednośladów; skutecznie czyści bez użycia wody

- oraz olej, butelka 1L  :

• półsyntetyczny olej silnikowy przeznaczony do motocykli turystycznych, sportowych i enduro lub
  • olej mineralny przeznaczony do większości 2-suwowych motocykli, skuterów i innych silników o małej pojemności

Każdy z produktów w cenie 32,99.

P.S. Moja uwagę zwrócił głównie smar, używam tylko ten - sprawdzony, dobrze się trzyma, nie chlapie na felgę, kto używał ten wie. Polecam.

Taaak, smar do łańcucha rozcieńczony Lech'em  :biggrin:

Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane...  :P   SUPERMOTO LDZ
       Inspekcja Rowów Przydrożnych   :riding:                                                                          https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel

oby te produkty nie były rozcieńczone tak jak ostatnio Lech, którego zakupiłem właśnie w Biedronce

Kiedyś się nadziałem na Żubrówkę (z Tesco lub Biedronki), to myślałem że sam ocet pije... Tak samo bym rozważał oferowany olej silnikowy. Preparaty jak preparaty, bo co najwyżej będą nieskuteczne, ale pytanie też czy warto się kusić o te 3-4 złote rabatu. Niedługo lokalny rynek przestanie istnieć, a w marketach z żywnością kupimy od cementu i cegieł na oponach motocyklowych kończąc.

Skoro już jesteśmy w temacie Off Topic to dodam, że największym brakiem lojalności wykazuje się Castrol. Moim zdaniem szanująca się marka, nie wprowadza swoich produktów do miejsc tego typu. Nie mniej jednak wiem, że takie rozwiązanie jest wygodniejsze dla przeciętnego Kowalskiego (bez sugerowania kogoś konkretnego po nazwisku :biggrin:) i pójdzie i nakupi 5 tych smarów i jeszcze będzie opychał na allegro lub po znajomych  :decayed:

Edytowane przez Suchy-wolk (wyświetl historię edycji)

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Smar do łańcucha Castrola poległ w testach+dystrybucja w Biedronce... :rolleyes:

http://www.motocykl-online.pl/artykuly/Spraye-do-lancuchow-and-8211-test,3296,2

O Lechu i Żubrówce się nie rozpisuję :drunk:

"Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu"

Był moment że Żubrówka w innych sklepach też smakowała tak, że pić jej się nie dało (najprawdopodobniej partię spaprali) ale aktualnie już jest wszystko w porządku.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...