jarosy Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Do znawców - czy warto kupić Kawasaki J300 - cenowo wypada lepiej niż konkurencja, ale nadal się waham czy kupić czy nie? Używałbym go raczej do "podróży" po mieście. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 kawasaki i skuter ?? chyba ze dycha 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duwon Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 moim zdaniem to świetny wybór. bardzo mi się podoba, wygląda dobrze, jak na skuter, parametry ma ok. Ale nie używałem go na co dzień, więc może się wypowie ktoś z większym doświadczeniem? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 wejdź sobie na Motogen jest tam akurat test porównawczy skuterów 300 ccm, ten konkretny zajął 2 miejsce zaraz po Kymco ale tamten został pochwalony za cene natomiast Kawa wg nich jest o wiele lepiej wykonana co jakby nie jest specjalnie dziwne 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarosy Opublikowano 28 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Poczytałem, przeprowadziłem kilka "wywiadów" i ostatecznie kupiłem J300 - szczęśliwie się złożyło, bo Kawasaki miało letnią promocję, więc jeszcze trochę zaoszczędziłem. Co do samego skutera to się nie zawiodłem, dobrze się prowadzi, jest solidny - jednym słowem wart jest tych pieniędzy. Szkoda, że już pogoda nie sprzyja skuterowym przejażdżkom 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 29 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Poczytałem, przeprowadziłem kilka "wywiadów" i ostatecznie kupiłem J300 Pozostaje zaktualizować profil i dopisać maszynę 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generałek Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 pierwszę słyszę, że kawa wypuściła skuter, musi to być ciekawa rzecz. Napisz recenzję jak się jeździ itp jak ze spalaniem. Jestem naprawdę ciekaw 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michallica Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 (edytowane) Teraz możesz wstać rano i powiedzieć sobie "ta Kawa budzi mnie" gratulacje Edytowane 31 Października 2014 przez Michallica (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Ha ha też się nad nim zastanawiałem i nawet oglądałem wystawową sztukę na Włókniarzy ale jak zobaczyłem X-MAX250 i jego wykonanie to zakochałem się od razu. Miłego śmiganka !!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi