Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

7 4 15:15:24

Kawasaki J300 - Co Sądzicie O Tym Skuterze?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do znawców - czy warto kupić Kawasaki J300 - cenowo wypada lepiej niż konkurencja, ale nadal się waham czy kupić czy nie? Używałbym go raczej do "podróży" po mieście. 

Opublikowano

kawasaki i skuter ?? chyba ze dycha ;)

Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!!

Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie.

Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!!

Opublikowano

moim zdaniem to świetny wybór. bardzo mi się podoba, wygląda dobrze, jak na skuter, parametry ma ok. Ale nie używałem go na co dzień, więc może się wypowie ktoś z większym doświadczeniem?

Opublikowano

wejdź sobie na Motogen jest tam akurat test porównawczy skuterów 300 ccm, ten konkretny zajął 2 miejsce zaraz po Kymco ale tamten został pochwalony za cene natomiast  Kawa wg nich jest o wiele lepiej wykonana co jakby nie jest specjalnie dziwne

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Poczytałem, przeprowadziłem kilka "wywiadów" i ostatecznie kupiłem J300 - szczęśliwie się złożyło, bo Kawasaki miało letnią promocję, więc jeszcze trochę zaoszczędziłem. Co do samego skutera to się nie zawiodłem, dobrze się prowadzi, jest solidny - jednym słowem wart jest tych pieniędzy. Szkoda, że już pogoda nie sprzyja skuterowym przejażdżkom :sad2:

Opublikowano

W dniu 28.10.2014 o 17:59, jarosy napisał(a):
Poczytałem, przeprowadziłem kilka "wywiadów" i ostatecznie kupiłem J300

Pozostaje zaktualizować profil i dopisać maszynę :smile:

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Opublikowano

pierwszę słyszę, że kawa wypuściła skuter, musi to być ciekawa rzecz. Napisz recenzję jak się jeździ itp jak ze spalaniem. Jestem naprawdę ciekaw

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ha ha też się nad nim zastanawiałem i nawet oglądałem wystawową sztukę na Włókniarzy ale jak zobaczyłem X-MAX250 i jego wykonanie to zakochałem się od razu.

Miłego śmiganka !!!