karpiu Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Widzisz. Ty dostałeś. Ja musiałem się dobijać do nich i pytać. Widać nie do każdego mają kiepskie podejście. Czasami się starają :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit71 Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Przecież nie są winni ze system ma bledy. 99% procent wymówek to "system padł". To co kwiaty i czekoladki mają mi jeszcze wysłać? Dać przy odbiorze. 0 Cytuj "Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 20 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Ja też na obsługę narzekać nie mogę Pani nawet dała mi kompa, żebym znalazł sobie części.. bo Ona nie jest od suzuki i nie zna angielskiego, Ale pomogła wklepać VIN I zadatek fakt nic nie zamówią bez niego ale mi powiedzieli ze można zrobić przelew internetowo. 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 20 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 A mojej kurtki ciągle nie ma. Aha, na przyszłość tylko nie myl zadatku z zaliczką. Z prawnego punktu widzenia zawsze na kwicie wpłaty niech będzie zaliczka. W razie Twojej rezygnacji zadatek przepada. Zaliczka nie To tak ode mnie bo jak dałem im termin do 20.06 to sprawdziłem co mam na potwierdzeniu przyjęcia 300 zł. Jest zaliczka na szczęście Dałem im 17 dni na zrealizowanie zamówienia. Sam bym to z Włoch przywiózł w tym czasie. Szkoda. all right partner, keep on rollin' baby! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 20 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 (edytowane) a ja zamawiam części od suzuki w cornea Panowie sami szukają części na podstawie tego co mi się wydaje ze brakuje ( ), bo wiedza czego szukają - owszem zadatek/zaliczka na początek potrzebny/a, chociaż dziś miałem zakupy za prawie 800 zl bez zadatku, w końcu stały klient a fajnie jak zamawia się części oryginalne u osób, które wiedza jak czytać te obrazki. Edytowane 20 Czerwca 2016 przez Darek_Lodz (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wielebny67 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Może dlatego że w cornea pracuje załoga z profi :-D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablos Opublikowano 25 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Żałuję, że nie doczytałem tego tematu. 3 czerwca pojechałem do Profi po kurtkę z meshem. Dostałem dobrą ceną na Dainese Air Frame - z 835zł na 710zł. Myślę sobie, spoko. Ale, że nie było koloru jaki chciałem to zamówiony został z Włoch. Dzisiaj mija 11 dzień kiedy to kurtka leci do mnie z Włoch. Dopiero wczoraj, tj 13.06 dowiedziałem się, że nawet z tych Włoch nie wyjechała bo na magazynie mieli wymianę systemu informatycznego i dodatkowo jakieś swoje święto więc nie pracowali, więc olali, więc się nie spieszą i nie wysłali :-) Tylko jak trzeba było wpłacić zaliczkę to od ręki wypłaciłem im 300zł żeby tą kurtkę zabukować. Od 11 dni żałuję, że tam wszedłem. W BlackJack przy zakupie Adrenaliny za 200zł jesteś obsługiwany jak sam Krzysztof Jarzyna ze Szczecina - Szef wszystkich szefów. Aż korci zapytać z jaką kwotę zakupy trzeba u nich zrobić żeby czuć się tam dobrze a nie jak wyrzutek, który zawraca im głowę. Nie ma znaczeni kwota... przy zakupie motocykla tez czujesz sie jak obcy i nie proszony gość... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 25 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Aha, kurtkę juz mam. Pojezdzilem w niej kilka razy. Wiater hula aż miło jednak zanim ułoży mi się protektor lokciowy dobrze to spędzam 5 minut na układaniu siatkowej podszewki. Mam nadzieje ze każdy tak ma w swojej meshowej kurtce bo będę żałował ze dałem 700zl za bubel z logiem Dainese all right partner, keep on rollin' baby! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 25 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 ja tam nic nie muszę układać, zakładam kurtkę i jadę 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 25 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Wiedziałem ze zemsci się to na mnie. all right partner, keep on rollin' baby! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 25 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 było kupować w porządnych sklepach FLM mam, bardzo sobie chwalę 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 25 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Ja też po prostu zakładam i lecę. 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosaEzg92 Opublikowano 26 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Ja mam adrenaline meshtec i tez nic nie ukladam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SamotnyJeździec Opublikowano 29 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Wczoraj byłem w Profi z "Plecaczkiem" i moje zdanie jest pozytywne. Może nie jest to obsługa najwyższych lotów ( długo zajęło żeby zamontować dobrze szybę w kasku i trochę musieliśmy czekać), ale było miło i dostaliśmy dobry rabacik, więc osobiście mogę polecić salon. Myślę, że wszędzie bywa raz lepiej, raz gorzej. Jak byłem pierwszy raz w Wolfie obsługa była tragiczna, postanowiłem, że więcej tam nie pójdę, ale los chciał, że trafiłem tam jeszcze raz i za drugim razem było już ok.LWG 0 Cytuj https://www.facebook.com/pages/Jedź-i-biegnij/1595181267430737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi