Kwasny1514 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Witam Panowie i Panie . Otóż przydałoby sie wymienic olej w Kawie i teraz mam do was pytanie jaki olej silnikowy polecacie i ile tego oleju potrzebuje, gdyz nigdzie nie moge ogarnac tej informacji, dodam ze jest to ZX6R z 2004r . Z góry dzieki Lewa! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Osobiście zawsze leje Motula 5100 10w40 bańka 4 litry spokojnie ci starczy wręcz zostanie co nie co 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Z pierwszego tłoczenia polecam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil89 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Mam dokładnie taki sam sprzęt i od zawsze lany był w nim Motul 5100 10W40 tak jak Tomahouk napisał 4 litry spokojnie wystarczą Jak coś zawsze mogę pomóc w wymianie 0 Cytuj Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildeyed Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Ja też Motula 5100 10W40 zalewałam, i do Fazera i do Kawy. Raz zamieniłam go na Bel Reya ale jeżeli mam być szczera to w pracy silnika nie zauważyłam żadnej różnicy. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 (edytowane) Temat rzeka, przy którym w dyskusji już nie jedni chcieli wydrapać sobie oczy Ja do kawy zawsze wlewam mleko. Informację jaki olej do Kawasaki ZX6R znalazłem w 20sek, gęstość 10W40, ilość 4L, jakość API SE, SF, SR. API SH i SJ wg JASO. Marka Ipone, Motul, Bel Ray... według własnego życzenia i kieszeni Filtr oleju wg. HifloFiltro: HF204 Sprawdź sobie przy okazji filtr powietrza w jakim jest stanie. Zawsze możesz na nas liczyć ...jak Ci Google zamula Edytowane 28 Kwietnia 2014 przez michal_lc4 (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Miałem kiedyś Kawe i tylko Motula 5100 10w40 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasny1514 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Dzięki wielkie, teraz juz wiem co i jak . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi