Brutta Opublikowano 12 Maja 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2014 Hej hej wszystkim, motocykl już zakupiony Mam nadzieję, że wbrew temu co pisze Thebestof78 pierwsza miłość nie okaże się porażką pozdrawiam i do zobaczenia:) 0 Cytuj
Bea Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2015 Stary post widze, ale ja wlsnie w takiej samej sytuacji.. i kupilam Street Triple 675 Triumpha. Rewelcja!!! Polecam dla niskich (nie tylko kobiet) 😉 0 Cytuj
Nervous Opublikowano 10 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2015 Korzystając z tematu, odebrałem właśnie lejce i czas na podjęcie konkretnej decyzji co do pierwszego moto. Na początku rozważałem CB500, jednak obawiam się, że zaraz mi się znudzi i będę musiał się bujać z sprzedawaniem i kupowaniem czego chce uniknąć. Z tego powodu zainteresowałem się trochę mocniejszymi maszynami w pułapie 7-8 k pln, i z tego co widzę, interesująco się prezentują w tej cenie Bandity i Fazerki 600, jednak zastanawiam się czy Bandit z uwagi na swoją masę nie będzie sprawiał więcej kłopotów niż przyjemności, głównie jeżdżę po mieście, weekendowo wypad za miasto pewnie. A co do Fazerka zastanawiam się, czy 100km na początek to jednak nie za dużo. Przez chwilę myślałem, też o sv650 ale przypominając sobie jazdy na Gladiusie, narowistość v2 jednak mnie lekko od tego pomysłu odwiodła. Doświadczenie to tyle co na kursie Gladiusem i 3 k w tym sezonie na mojej 125cm. Co sądzicie ? Frustrujące jest to, że niema w Łodzi nigdzie wypożyczalni żeby można było sobie wziąć na godzinkę i zobaczyć jak się człowiek czuję na danej maszynie. W liberty motors, same nówki sztuki. 1 Cytuj
fincher Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2015 A ER6? Całkiem to to ładne, dość żwawe, a i w tych pieniądzach kupisz młodszego niż sv czy fazer. Samemu miałem fazera i chodzi mi po głowie myśl czy by takiego er6 nie kupić sobie teraz bo całkiem dobrze mi się tym jeździło, a paliło to bardzo mało. 0 Cytuj Kupię "użytkowe sm"
Nervous Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2015 Ciekawe moto, jednak w tych pieniądzach raczej niedostępny. Z tego co przeglądałem olx, to w tej kasie głownie moto z ~2000r. Myślę, że za ER6 trzeba położyć to 10k. 0 Cytuj
fincher Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2015 Do 8k jest już spory wybór, przykładowo http://olx.pl/oferta/kawasaki-er6-oryginalny-lakier-abs-mnostwo-dodatkow-er-6-cbf-zamiana-CID5-IDcxCcL.html#e1da853ea2 0 Cytuj Kupię "użytkowe sm"
Nervous Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2015 Faktycznie można znaleźć sztukę w tych pieniądzach, jak znajdę takowego na rynku lokalnym to obejrzę. Póki co muszę pogonić aktualnego Junkersa, żeby zrobić miejsce w garażu na nowy nabytek. 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi