AndrzejCBR Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 (edytowane) Witam, mam mały kłopot z siecią play, właściwie z przedłużeniem umowy, czy ktoś z forum pracuje w sieci w Play? chciałbym pogadać z taką osobą i przedstawić mój problem, dzwonienie na infolinie itp nie przynosi rezultatu, chciałbym się poprostu poradzić co w takiej sytuacji z którą się borykam. Nie chce przedstawiać jej tutaj ponieważ utworzy się zbedna dyskusja. Edytowane 25 Kwietnia 2014 przez AndrzejCBRF2 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemiczna Malina Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 mam kogoś w play - daj mi na pw namiar na siebie podam Ci kontakt 0 Cytuj Too fast to live, too young to die !!! Moje motofotografie - http://motocykle-lodz.pl/topic/6133-mototematycznie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi