Skocz do zawartości

Skuter Dla Dziewczyny

Fabianek50

Rekomendowane odpowiedzi

Bardzo polecam Zippa. Przez 3 lata jeździłem 250tką Zipp Nitro i na prawdę najsolidniejszy chińczyk pod słońcem - nie mogłem mu za wiele zarzucić w tej cenie a Romet czy Junak były słabsze pod względem wykonania. Zapoznaj się z ofertą, taki Quantum czy Vapor to klasyki, nowszych nie znam. Znajomy co rozwozi pizze zrobił na Quantumie R ok 33 tys km i tylko paliwko lał :smile:

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Oczywiście podpisuję się pod tym co chłopaki piszą, sam jeździłem 3 sezonu Junakiem i nic prócz lania paliwa w nim nie robiłem. Jasne że nie marketówkę za 1,8 k zł ale przy założonym przez ciebie budżecie da się coś fajnego kupić.

Może jakiś leone  ??? to chinczyk i używkę w podobnej kwocie można kupić. Wygląda na sporta, nawyki można nabierać jak na motocyklu bo ma się zbiornik między nogami. 

Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!!

Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie.

Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!!

miałem okazje pojeździć troche piaggio x9 bardzo fajny sprzet, znajomek ma juz pare lat i nic sie nie dzieje, do 3000 kupisz naprawde w ladnym stanie

• 2 lata później...

Odświeżę trochę kotleta, co z aktualnej oferty allegrowo/otomotowo/olxowej byście polecili?

"Try not to become a man of success but rather to become a man of value."
-- Albert Einstein