Massi Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Massi kamer w baku się nie instaluje nie miało by to sensu ze względu na to że i tak byś nic nie zobaczył. Montuje się je tak aby można było zobaczyć co się dzieje przy baku tak jak napisał s2nter. no to my się nie zrozumieli trochę mnie dziwił fakt instalowania kamery w baku a nie gdzieś gdzie widać kto co i jak no ale w dzisiejszych czasach nic mnie już nie dziwi... widać źle przeczytałem/zrozumiałem a co do kradzieży to kradną bo za mało zarabiają lub zawsze im mało... i znam firmę gdzie kierowcy osobówek muszą spuszczać paliwo bo taka normę wyrobili inni kierowcy od kilku lat wstecz i jak przychodzi nowy to nie ma wyjścia jak też spuszczać bo by takiego zatłukli bo wszyscy by wylecieli z roboty - taka tradycja że tak to nazwę... nie pochwalam ale niestety takie są realia i jak by jeszcze paliwo było za 2zł a nie za 5.5 to nikt by nie spuszczał bo i tak by nie zarobił a tylko ryzykował utratę stanowiska. Jeśli ostrzegę, to znajdzie kamerkę albo zrobi to tak, że nie będzie widać.. To jest prawdziwa plagą... Uważam też, że wieksze skutki odniesie pokazanie mu filmu i prośba o wyjaśnienie, niż ostrzeganie. Tak ale jeden wpadnie i będzie dokładnie tak samo jak byś poinformował bo zaraz wieść się rozniesie i będą szukać, zakrywać itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s2nter Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 (edytowane) Temat jest bardzo trudny i każdy będzie miał tutaj swoje racje, ale nie wszystkie są słuszne. Unikam brnięcia w dyskusje na takie tematy, bo wywołują coraz mocniejsze emocje, więc na tym zakończę. Info o kamerkach przekazałem dalej i teraz czekam na decyzję. Dziękuję wszystkim za dotychczasowe porady. Kiedy pojawią się nowe pytania, napiszę Edytowane 23 Kwietnia 2014 przez s2nter (wyświetl historię edycji) Kiedy wsiadam na motocykl, budzę się ze snu i zaczynam prawdziwie żyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 s2nter uważaj żebyś sam nie był szpiegowany za miesiąc 2 Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s2nter Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 s2nter uważaj żebyś sam nie był szpiegowany za miesiąc Straszysz czy obiecujesz? Kiedy wsiadam na motocykl, budzę się ze snu i zaczynam prawdziwie żyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 skoro kazał ci załatwić to ty jesteś jego pupil bo chyba nie jesteś cichociemny , pamiętaj kto mieczem wojuje od miecza ginie 1 Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s2nter Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 skoro kazał ci załatwić to ty jesteś jego pupil bo chyba nie jesteś cichociemny , pamiętaj kto mieczem wojuje od miecza ginie Kiedy wsiadam na motocykl, budzę się ze snu i zaczynam prawdziwie żyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoTomasz Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Oczywiście:- kierowcy zatrudnieni na najniższą krajową na umowie a płacone od frachtu. - sugestia, że tarczka/karta to tylko pic. - załadunek/rozładunek: "przełączaj manipulator na łóżko, żeby ITD się nie dojebutało albo zakładaj magnesik i pauzuj w drodze" - urlopy jedynie bezpłatne. - ZLA płacone tylko od kwoty z umowy a nie od realiów. - właściciel wpisuje w koszty prywatne przejazdy, kupuje faktury itp. Ale tak, to kierowca jest złodziejem... 4 Stayin' AliveInstruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.plRatownik MotoPozytywni.plJeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi