Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Wybór Kamerki Szpiegowskiej ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Massi kamer w baku się nie instaluje nie miało by to sensu ze względu na to że i tak byś nic nie zobaczył. Montuje się je tak aby można było zobaczyć co się dzieje przy baku tak jak napisał s2nter.
no to my się nie zrozumieli  :decayed:  trochę mnie dziwił fakt instalowania kamery w baku a nie gdzieś gdzie widać kto co i jak no ale w dzisiejszych czasach nic mnie już nie dziwi... widać źle przeczytałem/zrozumiałem :smile: a co do kradzieży to kradną bo za mało zarabiają lub zawsze im mało... i znam firmę gdzie kierowcy osobówek muszą spuszczać paliwo bo taka normę wyrobili inni kierowcy od kilku lat wstecz i jak przychodzi nowy to nie ma wyjścia jak też spuszczać bo by takiego zatłukli bo wszyscy by wylecieli z roboty - taka tradycja że tak to nazwę... nie pochwalam ale niestety takie są realia i jak by jeszcze paliwo było za 2zł a nie za 5.5 to nikt by nie spuszczał bo i tak by nie zarobił a tylko ryzykował utratę stanowiska. 

Jeśli ostrzegę, to znajdzie kamerkę albo zrobi to tak, że nie będzie widać.. To jest prawdziwa plagą... Uważam też, że wieksze skutki odniesie pokazanie mu filmu i prośba o wyjaśnienie, niż ostrzeganie.
Tak ale jeden wpadnie i będzie dokładnie tak samo jak byś poinformował bo zaraz wieść się rozniesie i będą szukać, zakrywać itp
Opublikowano (edytowane)

Temat jest bardzo trudny i każdy będzie miał tutaj swoje racje, ale nie wszystkie są słuszne. Unikam brnięcia w dyskusje na takie tematy, bo wywołują coraz mocniejsze emocje, więc na tym zakończę.

Info o kamerkach przekazałem dalej i teraz czekam na decyzję. Dziękuję wszystkim za dotychczasowe porady. Kiedy pojawią się nowe pytania, napiszę :smile:

Edytowane przez s2nter (wyświetl historię edycji)

Kiedy wsiadam na motocykl, budzę się ze snu i zaczynam prawdziwie żyć...

Opublikowano

s2nter   uważaj żebyś sam nie był szpiegowany za miesiąc 

Darmowe Ogłoszenia Lokalne     Malito.pl

Opublikowano

s2nter   uważaj żebyś sam nie był szpiegowany za miesiąc 

Straszysz czy obiecujesz? :P

Opublikowano

skoro kazał ci załatwić to ty jesteś jego pupil bo chyba nie jesteś cichociemny , pamiętaj kto mieczem wojuje od miecza ginie 

Darmowe Ogłoszenia Lokalne     Malito.pl

Opublikowano

skoro kazał ci załatwić to ty jesteś jego pupil bo chyba nie jesteś cichociemny , pamiętaj kto mieczem wojuje od miecza ginie 

28852878.jpg

Opublikowano

Oczywiście:
- kierowcy zatrudnieni na najniższą krajową na umowie a płacone od frachtu.

- sugestia, że tarczka/karta to tylko pic.

- załadunek/rozładunek: "przełączaj manipulator na łóżko, żeby ITD się nie dojebutało albo zakładaj magnesik i pauzuj w drodze"

- urlopy jedynie bezpłatne.

- ZLA płacone tylko od kwoty z umowy a nie od realiów.

- właściciel wpisuje w koszty prywatne przejazdy, kupuje faktury itp.

Ale tak, to kierowca jest złodziejem...

Stayin' Alive

Instruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.pl
Ratownik MotoPozytywni.pl

Jeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.
Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.

Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...