Jumpy Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Na sobotę planowany jest najazd motocyklistów i ich niezwykłych maszyn Czy ktoś się tam wybiera? http://www.manufaktura.com/events/40/1245/wydarzenia/manufaktura_car_show_2014 0 Cytuj
Bulba Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2014 "Sobota, to dodatkowo najazd motocyklistów i ich niezwykłych maszyn" Skad oni ich biora ??? 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
Suchy-wolk Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Skad oni ich biora ??? Jedna grupa (klub) ma tam możliwość wjazdu na rynek. Pomijam fakt, że grupka jest nieliczna w porównaniu do ekipy forumowej, ale co roku są te same maszyny na wszelkich moto-akcjach i nie ma co oglądać... 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
fred89 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Pewnie motocykle właścicieli stoisk w manu 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi