Mavver Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Hej, postanowiłem przetoczyć tarczę do mojej FZS 600.Stąd pytanie - jaka jest minimalna grubość przedniej tarczy w tym motocyklu?Nowa ma 5mm grubości, a jaka jest dopuszczalna? 0 Cytuj „Żeby być motocyklistą nie wystarczy benzyna w żyłach, potrzebny także olej w głowie” Zapraszam na mojego bloga: www.mankut.blog.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kochu Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 A nie masz tego napisanego na tarczy? U mnie w Dziorku jest minimum na tarczy :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Chyba 4mm. Tzn. Min.- 4mm 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Mavver: gdzie to robisz i ile taka przyjemnnosc kosztuje ? 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Nie lepiej kupić nową? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mavver Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 (edytowane) Robię u znajomego, a ile będzie kosztować to zobaczymy - myślę, że max 50zł.Nowa tarcza kosztuje ok 500zł najtańsza- komplet okło 1000zł minimum, skoro moją jeszcze da radę uratować za 20x mniejszą kwotę to chyba warto spróbować Edytowane 22 Kwietnia 2014 przez Mavver (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj „Żeby być motocyklistą nie wystarczy benzyna w żyłach, potrzebny także olej w głowie” Zapraszam na mojego bloga: www.mankut.blog.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 min 4mm 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sasza7 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Według serwisówki (rozdział 7 Chassis str 7-5) 3,5mm przód 4,5mm tył Maksymalne bicie poprzeczne (może ci się przyda): 0,2mm przód 0,15mm tył 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soltys Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 tu jest tarcza pływająca, gość to przetoczy? nie zapomnij napisac jaki tego efekt był bo jestem bardzo ciekawy dlaczego chcesz ją przetoczyć?pewnie szarpie przy hamowaniu? ja bym kupił nawet używkę z gwarancją zamiast toczenia, 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi