tserwicki Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Jest jakaś ciekawa ER-5 w moto-moto i mam pytanie. Czy ktoś kupował tam maszynę używaną (która np. została w rozliczeniu), chodzi mi o stan sprzętu, gwarancję, obsługę. Wszelkie info na temat jakości serwisu, który oferują mile widziane. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Nie powiem Tobie nic o używanym, gdyż kupowałem nówex'a, więc odpowiem jedynie na punkt dotyczący jakości serwisu i obsługi - 1 klasa Nic dodać, nic ująć. 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAFAY Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 siemka kupilem sprzet uzywany , pol roczny , brzebieg 2000km , gwarancja pelna , sprzecior spoko, wszystko gitara, obsluga jak wyzej .... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi