suzuki Opublikowano 11 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Grochówka i kiełbaska zjedzona. Opoczno zaliczone. Dzięki całej Ekipie za wypad. LwG 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kór@ś Opublikowano 11 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 dzięki za miłe towarzystwo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 11 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Super wypadzik i deszczyk nie straszny,między kroplami się udało hi hi,już dawno tyle żarcia w siebie nie wcisnąłem dzięki tym razem się nie zgubiłem 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sovteq Opublikowano 11 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Również dzięki. Macie lajki ode mnie 1 Cytuj Honda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Chłopaki z Opoczna po darmowej grochówce 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. esquina Opublikowano 12 Maja 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Panowie "motocykliści" AgaJaga dziewczyna nadawała tempo XJ 600cm3 63kM. i 1/3 nie nadążała. Potrenujcie na A1 i przełamcie damską barierę prędkości, Masssakra dodam Chcecie by nazywać Was motocyklistami to jeździjcie jak oni. Każdy jeździ według swoich umiejętności. Nie wiem czy to Ty byłeś tym co czekał na nas w Inowłodzu na zakręcie. Jeżeli tak nie musiałeś drogę na Opoczno znam. Jeżeli nie mniejsza o to. Ja może i jeżdżę wolno ale co mam się tego wstydzić? Jestem nudny? Wisi mi to. Raczej nie jeżdżę na wspólne wypady w grupie bo zazwyczaj się tak kończą. Każdy mówi, że będzie jechał wolno, a jak tylko ruszą to bieg do odciny... Jeżdżąc w grupie trzeba myśleć o wszystkich albo od razu ustalić zasady i się podzielić na ekipy i dogadać szczegóły trasy itp. Druga sprawa. Ludzie zapier-dalacie jak debile (nikogo nie obrażając), każdy wyprzedza na ciągłych i w bardzo ryzykownych sytuacjach aby tylko nadążyć za grupą. Sami wiecie jak to się może skończyć szczególnie dla laików i jaką wyrabiacie opinie. A później zdziwienie, że ludzie tak czy inaczej mówią. Do tego wczorajszy silny boczny wiatr. Ja podziękuje. Nie muszę jeździć w grupie, mogę na miejsce dojechać sobie sam w swoim tempie. Wole pałowanie na zakrętach i dla mnie to daje większą frajdę. Pozdrawiam "motocyklistów" :] PS. Nie jestem sfrustrowany, że nie nadążałem ani się nie żale. Nie będę ryzykował życia. Wyrażam opinie bo mnie wkurza takie gadanie. ZINO dobrze prawi, sam ma litra i nie raz widziałem, że w grupie leci spokojnie a ponoć na torze dobrze sobie radzi Tylko szkoda że większość ludzi ponoszą emocje i gonią za tymi najszybszymi. Np Aidek wczoraj tak chciał chyba dogonić tych szybszych że w końcu jechał sam pomiędzy nimi a nami na KOŃCU ;] Co do rozpoczęcia, msza się dłużyła strasznie, zdążyłem zjeść obiad w między czasie i stwierdziłem, że spadam bo i tak miałem odwiedzić rodzinę w okolicy. Może innym razem zaliczę cały wypad do Opoczna. LwG. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krs Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Mądre to i prawdziwe. Mogę z Tobą jechać na koniec świata. Howk! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Nie ja nadawałem tępo lecz AgaJaga.a ona szybko nie jeździ. Ja chciałem by nikt po drodze nie zaginął wiec czekałem co jakiś czas. Z tego co zauważyłem nie każdy znał drogę. Skoro jedni mogą wolno to inni mogą szybko. esquina - widzę już Masz chętnych do jazd. 0 Cytuj Miałeś wypadek? Pomogę uzyskać odszkodowanie z OC sprawcy. 501-629-877 http://www.autopowypadku.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 No tak ale jak trasy się nie zna + różne sytuacje na drodze, które opóźniają całą grupę, to jednak ekipa prowadząca powinna dostosować prędkość. Mylę się? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esquina Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Dlatego najlepiej przed wyjazdem ustalić kto jak jedzie. Ze 20 min staliśmy na tej stacji. Następnym razem wyciągnijmy wszyscy wnioski. Jeżeli pojadę na jakiś wypad na pewno się ogłoszę z jaką jadę prędkością i czy znam trasę. Żeby nie robić OT dodam, że miło było was spotkać, podobał mi się tor crossowy. Widać że w Opocznie rozpoczęcie z "wielką pompą" robione Pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildeyed Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Łoj tam. Prawda jest taka, że każdy powinien dostosować prędkość i sposób jazdy do swoich umiejętności i upodobań ( Zino pełna zgoda). Na Forum jest nas wielka grupa ... co ja mówię grupa....Rzesza;) Tak więc każdy znajdzie sobie grupę, która stylem jazdy będzie mu odpowiadała. I tutaj polecam każdemu, niewielką grupę znajomych motocykli ( i motocyklistów) wtedy jakakolwiek przejażdżka to czysta frajda i zero stresu:) LwG 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 np: mnie ciężko znaleźć. Kiedyś było inaczej "szybciej" a teraz 0 Cytuj Miałeś wypadek? Pomogę uzyskać odszkodowanie z OC sprawcy. 501-629-877 http://www.autopowypadku.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dan-erłan Opublikowano 17 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Krzysiu .zgadzam sie z toba..kiedys kupowalismy plastiki by polatac na krawedzi a teraz kupuja by sie polansowac .plastik jest by zapieradalac a w innym przypadku szkoda silnika i ci co jezdza ponizej 200 powinni skuterkami polatac 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 17 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 (edytowane) dan-erłan każdy jeździ prędkością w jakiej czuje się bezpiecznie i jaka my odpowiada dlatego tworzą się grupy o zróżnicowanej prędkości jazdy i bardzo dobrze ,bo każdy znajdzie coś dla siebie a co dl motocykla to niech se kupują co chcą i z jaką pojemnością chcą każdy ma swój rozum jak przesadzi to on ma problem nie my Edytowane 17 Maja 2014 przez AgaJaga (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi