Skocz do zawartości

Vi Rozpoczęcie Sezonu Motocyklowego Opoczno 2014. Zapraszam!

synek3232

Rekomendowane odpowiedzi

Super wypadzik i deszczyk nie straszny,między kroplami się udało hi hi,już dawno tyle żarcia w siebie nie wcisnąłem ;) dzięki tym razem się nie zgubiłem ;)

Nie ja nadawałem tępo lecz AgaJaga.a ona szybko nie jeździ. Ja chciałem by nikt po drodze nie zaginął wiec czekałem co jakiś czas. Z tego co zauważyłem nie każdy znał drogę.

Skoro jedni mogą wolno to inni mogą szybko.

esquina - widzę już Masz chętnych do jazd.

Miałeś wypadek? Pomogę uzyskać odszkodowanie z OC sprawcy.  501-629-877

http://www.autopowypadku.pl

No tak ale jak trasy się nie zna + różne sytuacje na drodze, które opóźniają całą grupę, to jednak ekipa prowadząca powinna dostosować prędkość. Mylę się? 

Dlatego najlepiej przed wyjazdem ustalić kto jak jedzie. Ze 20 min staliśmy na tej stacji. Następnym razem wyciągnijmy wszyscy wnioski. Jeżeli pojadę na jakiś wypad na pewno się ogłoszę z jaką jadę prędkością i czy znam trasę. Żeby nie robić OT dodam, że miło było was spotkać, podobał mi się tor crossowy. Widać że w Opocznie rozpoczęcie z "wielką pompą" robione :smile: Pozdrawiam :smile:

Łoj tam. Prawda jest taka, że każdy powinien dostosować prędkość i sposób jazdy do swoich umiejętności i upodobań ( Zino pełna zgoda). Na Forum jest nas wielka grupa ... co ja mówię grupa....Rzesza;) Tak więc każdy znajdzie sobie grupę, która stylem jazdy będzie mu odpowiadała. I tutaj polecam każdemu, niewielką grupę znajomych motocykli ( i motocyklistów) wtedy jakakolwiek przejażdżka to czysta frajda i zero stresu:)

LwG

Krzysiu .zgadzam sie z toba..kiedys kupowalismy plastiki by polatac na krawedzi a teraz kupuja by sie polansowac .plastik jest by zapieradalac a w innym przypadku szkoda silnika i ci co jezdza ponizej 200 powinni skuterkami polatac :smile:

dan-erłan   każdy jeździ prędkością  w jakiej czuje się bezpiecznie i jaka my odpowiada dlatego tworzą się grupy o zróżnicowanej prędkości jazdy i bardzo dobrze ,bo każdy znajdzie coś dla siebie   :smile:  a co dl motocykla to niech se kupują co chcą i z jaką pojemnością chcą każdy ma swój rozum jak przesadzi to on ma problem nie my  :decayed:

Edytowane przez AgaJaga (wyświetl historię edycji)