Skocz do zawartości

Vi Rozpoczęcie Sezonu Motocyklowego Opoczno 2014. Zapraszam!

synek3232

Rekomendowane odpowiedzi

Siemka

Pabianice również się zbierają. Proponujemy o 10:00 pod SDH 3-Korony bo w Niedzielę jest tam pusto. Impreza o 11:45 a do Opoczna jedzie się spokojnie jakieś 75 min. Uzgodniliśmy że kolegów z Łodzi i okolic chwycimy na stacji Shell-a przy Ptak Outlet i pełną ekipą polecimy na Piotrków, Sulejów, Radom - do Opoczna.....

Chyba że pogoda spłata nam figla.... Info kompletne macie na stronie Pabianickich Motocyklistów:

https://www.facebook.com/pages/Motocykli%C5%9Bci-Pabianice/697528666972180

Pozdrawiam

Byłem w zeszłym roku i było mega fajnie, zresztą lecieliśmy grupą chyba 60 motocykli, więc na prawdę miło się leciało. Na koniec można jechać nad zalew pomoczyć d*pę. Kto bierze kąpielówki? :biggrin:

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Aidekk na co kąpielówki :laugh2: wróci się bez ,a gadki na lusterko do wyschnięcia :hihi:

Byle by ich nie zgubić po drodze, a znając Sebola i jego ułańską fantazję to przy 200 może je zdmuchnąć.

Byłem w zeszłym roku i było mega fajnie, zresztą lecieliśmy grupą chyba 60 motocykli, więc na prawdę miło się leciało. Na koniec można jechać nad zalew pomoczyć d*pę. Kto bierze kąpielówki? :biggrin:

na waleta powrot to przynajmniej wiadomo że było moczone!

ja pisze sie na moczenie jajec! :biggrin:

ps.

ja przyjadę chwilę jednak później bo mam msze o 11 za mojego dziadka. Aidek daj numer kom do Ciebie to się zdzwonimy na miejscu. Ja będę leciał koło 12.30-13 z kanzasu. Jak ktoś chętny to zapraszam na pw.

Jeżeli pogoda dopisze można się spotkać o godz 10 (samolot) i wyruszyć na spokojnie do Opoczna o godz.10.15

Jeżeli pogoda dopisze można się spotkać o godz 10 (samolot) i wyruszyć na spokojnie do Opoczna o godz.10.15

Ale samolotu już nie będzie bo go zabierają :mellow:

Cieszy mnie duże zainteresowanie zlotem, oraz miłe wspomnienia jakie dzielicie ze zlotami w moim mieście :> Pogoda trochę budzi niepokój, ale modlę się, że będzie dobrze :biggrin: Sobota ma być słoneczna, niedziela deszczowa... Miejmy nadzieję, że się mylą :biggrin:

Wygląda to słabo

Niedziela 11.05.2014 2:00 n8z60n.png10 (4) 983 hPa 4.png5 m/s Pochmurno, słabe opady deszczu 5:00 n8z60d.png10 (2,8) 980 hPa 4.png6 m/s Pochmurno, słabe opady deszczu 8:00 n8z60d.png11 (4,1) 978 hPa 4.png6 m/s Pochmurno, słabe opady deszczu 11:00 n8z60d.png13 (5,1) 978 hPa 5.png8 m/s Pochmurno, słabe opady deszczu 14:00 n8z60d.png14 (7,3) 979 hPa 5.png7 m/s Pochmurno, słabe opady deszczu 17:00 n8z00d.png14 (7,3) 979 hPa 5.png7 m/s Zachmurzenie całkowite 20:00 n8z00d.png11 (8,3) 980 hPa 5.png3 m/s Zachmurzenie całkowite 23:00 n6z00n.png10 (5,4) 980 hPa 5.png4 m/s Pochmurno, okresami przejaśnienia

Jeżeli pogoda dopisze a nie zapowiada się na to  można się spotkać o godz 10 (hala - samolotu już brak) i wyruszyć na spokojnie do Opoczna o godz.10.15

Jeżeli pogoda dopisze a nie zapowiada się na to  można się spotkać o godz 10 (hala - samolotu już brak) i wyruszyć na spokojnie do Opoczna o godz.10.15

Czy nie lepiej będzie gdzieś na wylocie, np tak jak w zeszłym roku pod Tulipanem czy tam Realem? W mieście ekipa rozbije się na światłach.

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Pod POLO w Andrespolu i lecimy przez Spałe

W sumie miejsce ok ale (myślę że lepsze już miejsce to stacja benzynowa na wprost zajazdu HADES) to o której godzinie spotkanko 10,15 a 10,30 odjazd ?

W sumie miejsce ok ale (myślę że lepsze już miejsce to stacja benzynowa na wprost zajazdu HADES) to o której godzinie spotkanko 10,15 a 10,30 odjazd ?

Jak Piszesz  :riding:

Miałeś wypadek? Pomogę uzyskać odszkodowanie z OC sprawcy.  501-629-877

http://www.autopowypadku.pl

Jak nie będzie lało to wbijam ;) stacja koło Hadesu - najlepsze miejsce :smile:

qxK0W5f.jpg

jeżeli pogoda dopisze to jak najbardziej lecimy :smile: Tylko jakies konkretne miejsce zbiórki? bo widzę że propozycji kilka jest :biggrin: