MaRRcin Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 to ustalmy konkret zbiórkę i śmigamy razem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziben Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Siemka Pabianice również się zbierają. Proponujemy o 10:00 pod SDH 3-Korony bo w Niedzielę jest tam pusto. Impreza o 11:45 a do Opoczna jedzie się spokojnie jakieś 75 min. Uzgodniliśmy że kolegów z Łodzi i okolic chwycimy na stacji Shell-a przy Ptak Outlet i pełną ekipą polecimy na Piotrków, Sulejów, Radom - do Opoczna..... Chyba że pogoda spłata nam figla.... Info kompletne macie na stronie Pabianickich Motocyklistów: https://www.facebook.com/pages/Motocykli%C5%9Bci-Pabianice/697528666972180 Pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 (edytowane) a nie lepiej na Spałe a potem do Opoczna ? Fajna dobra droga i każdy ją zna Edytowane 7 Maja 2014 przez rooland (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaroLodz Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 jezeli pogoda pozwoli poczłape i ja 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Byłem w zeszłym roku i było mega fajnie, zresztą lecieliśmy grupą chyba 60 motocykli, więc na prawdę miło się leciało. Na koniec można jechać nad zalew pomoczyć d*pę. Kto bierze kąpielówki? 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Aidekk na co kąpielówki wróci się bez ,a gadki na lusterko do wyschnięcia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Aidekk na co kąpielówki wróci się bez ,a gadki na lusterko do wyschnięcia Byle by ich nie zgubić po drodze, a znając Sebola i jego ułańską fantazję to przy 200 może je zdmuchnąć. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Albo wydąć w spadochron 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Byłem w zeszłym roku i było mega fajnie, zresztą lecieliśmy grupą chyba 60 motocykli, więc na prawdę miło się leciało. Na koniec można jechać nad zalew pomoczyć d*pę. Kto bierze kąpielówki? na waleta powrot to przynajmniej wiadomo że było moczone! ja pisze sie na moczenie jajec! ps. ja przyjadę chwilę jednak później bo mam msze o 11 za mojego dziadka. Aidek daj numer kom do Ciebie to się zdzwonimy na miejscu. Ja będę leciał koło 12.30-13 z kanzasu. Jak ktoś chętny to zapraszam na pw. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Ciekawa impreza się szykuje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Jeżeli pogoda dopisze można się spotkać o godz 10 (samolot) i wyruszyć na spokojnie do Opoczna o godz.10.15 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Jeżeli pogoda dopisze można się spotkać o godz 10 (samolot) i wyruszyć na spokojnie do Opoczna o godz.10.15 Ale samolotu już nie będzie bo go zabierają 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kark Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 A może pod CH Tulipan, tak jak 2 lata temu lecieliśmy z tego miejsca do Opoczna.? godz 10. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
synek3232 Opublikowano 9 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Cieszy mnie duże zainteresowanie zlotem, oraz miłe wspomnienia jakie dzielicie ze zlotami w moim mieście :> Pogoda trochę budzi niepokój, ale modlę się, że będzie dobrze Sobota ma być słoneczna, niedziela deszczowa... Miejmy nadzieję, że się mylą 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Wygląda to słabo Niedziela 11.05.2014 2:00 10 (4) 983 hPa 5 m/s Pochmurno, słabe opady deszczu 5:00 10 (2,8) 980 hPa 6 m/s Pochmurno, słabe opady deszczu 8:00 11 (4,1) 978 hPa 6 m/s Pochmurno, słabe opady deszczu 11:00 13 (5,1) 978 hPa 8 m/s Pochmurno, słabe opady deszczu 14:00 14 (7,3) 979 hPa 7 m/s Pochmurno, słabe opady deszczu 17:00 14 (7,3) 979 hPa 7 m/s Zachmurzenie całkowite 20:00 11 (8,3) 980 hPa 3 m/s Zachmurzenie całkowite 23:00 10 (5,4) 980 hPa 4 m/s Pochmurno, okresami przejaśnienia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Jeżeli pogoda dopisze a nie zapowiada się na to można się spotkać o godz 10 (hala - samolotu już brak) i wyruszyć na spokojnie do Opoczna o godz.10.15 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Jeżeli pogoda dopisze a nie zapowiada się na to można się spotkać o godz 10 (hala - samolotu już brak) i wyruszyć na spokojnie do Opoczna o godz.10.15 Czy nie lepiej będzie gdzieś na wylocie, np tak jak w zeszłym roku pod Tulipanem czy tam Realem? W mieście ekipa rozbije się na światłach. 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Pod POLO w Andrespolu i lecimy przez Spałe 0 Cytuj Miałeś wypadek? Pomogę uzyskać odszkodowanie z OC sprawcy. 501-629-877 http://www.autopowypadku.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Pod POLO w Andrespolu i lecimy przez Spałe W sumie miejsce ok ale (myślę że lepsze już miejsce to stacja benzynowa na wprost zajazdu HADES) to o której godzinie spotkanko 10,15 a 10,30 odjazd ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 W sumie miejsce ok ale (myślę że lepsze już miejsce to stacja benzynowa na wprost zajazdu HADES) to o której godzinie spotkanko 10,15 a 10,30 odjazd ? Jak Piszesz 0 Cytuj Miałeś wypadek? Pomogę uzyskać odszkodowanie z OC sprawcy. 501-629-877 http://www.autopowypadku.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Jak nie będzie lało to wbijam stacja koło Hadesu - najlepsze miejsce 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 (edytowane) Jak nie będzie lało to wbijam stacja koło Hadesu - najlepsze miejsce Mówisz o Czyśćcu? Wiesz, że oczekiwanie może potrwać wieczność? Edytowane 9 Maja 2014 przez MaRRcin (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzuki Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Koluszki zbierają się na postoju TAXI koło stacji PKP o godz. 9.45 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daria90 Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 jeżeli pogoda dopisze to jak najbardziej lecimy Tylko jakies konkretne miejsce zbiórki? bo widzę że propozycji kilka jest 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzuki Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 To jak się zbierzemy w Koluszkach to ruszymy do was pod Hades! Tylko martwi mnie pogoda!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi