Cwiru Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2011 Witam.Na imię mi Piotrek, mam 24 lata. Śmigam białą królową czyli Hondą Africą Twin'98, a w garażu obok mojej krówki stoi Honda Dominator'92, którą przebudowuję na flat trackera :riding:Miło mi dołączyć do wirtualnego środowiska łódzkich motocyklistów. Mam nadzieję, że wasze maszyny jeszcze nie zimują 0 Cytuj
krzycho Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2011 witamy:) wyprowadzam z bledu: to nie tylko wirtualne srodowisko 0 Cytuj
JAKUBKO Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2011 strzałeczka 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl
cborzel Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2011 SiemkaDo pierwszego śniegu jestem drogowo aktywny :DDo ZOObaczenia 0 Cytuj
nocone Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2011 traker - zazdro <3 0 Cytuj ◬ ╲╭━━━━╮ ╲┃╭╮╭╮┃ ┗┫┏━━┓┣┛ ╲┃╰━━╯┃ ╲╰┳━━┳╯ ╲╲┛╲╲┗
Mawet Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2011 Siema i do zobaczenia na AKG 0 Cytuj
Suchy-wolk Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2011 Witamy serdecznie Jak nas znalazłeś? 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Czarna_750 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2011 Siemanko 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie
golden Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2011 Witam szczęśliwego posiadacza dwóch sztuk. :riding: 0 Cytuj
Cwiru Opublikowano 2 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2011 Siema i do zobaczenia na AKG Hej, hej! Bedę we wtorek i środę Witamy serdecznie Jak nas znalazłeś?Znalazłem Was szukając informacji o tegorocznej akcji moto-mikołajkowej. Mam nadzieję że do zobaczenia w niedzielę 0 Cytuj
Patrycja Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2011 Witaj 0 Cytuj „A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.” M.Konopnicka
adany_76 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2011 witamy serdecznie nowego użytkownika 0 Cytuj Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić....
Wielkiwadek Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2011 Witam 0 Cytuj - Suzuki GSX 750F
Rekomendowane odpowiedzi