motoTomasz Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Siemanko. Czy ktoś z Was zajmuje się sprzedażą łożysk? Do wymiany mam na bank łożyska kół, prawdopodobnie zabieraka oraz główki ramy. Po montażu kufra centralnego zaczął łapać takie shimmie, że aż strach puścić kierę. I nie chodzi tu o opór powietrza bo po zdjęciu kufra i obciążeniu płyty podobnym ciężarem dzieje się to samo. Rozkminiam też wyważenie kół ale nie mam pojęcia gdzie w Łodzi można to zlecić. Pomożecie? Sprzęt: GSF600S II gen (00-04). 0 Cytuj Stayin' AliveInstruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.plRatownik MotoPozytywni.plJeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz.
Kochu Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Łożyska na 80% sprzedaja na ul. Dubois. Jezdze tamtedy codziennie i z tego co zwrocilem uwage to handluja tam łożyskami ;-) Z reszta Tomek na Dubois z rtk masz blisko :-) 0 Cytuj
Soltys Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2014 łożyska w tech-łoż do kół powinieneś kupić ale do główki ramy raczej trzeba zamówić komplet pod motocykl, będą razem z uszczelniaczami(simmerningami) które do główki ramy są dość specyficzne, i często przy demontażu starych ulegają uszkodzeniu wyważenie nie będzie miało wpływu na "shimmie" 0 Cytuj
GrubY Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2014 będą razem z uszczelniaczami(simmerningami) w bandicie jest wgl takie coś?? łożyska główki ramy też bez roblemu dostanie kosz nie pamietam dokładnie ale coś koło 30zł to było i jakoś to działa. 0 Cytuj
Kaczmar Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Wymieniałem łożyska przedniego koła, kupisz je na Przybyszewskiego a Kilińskiego ( taki duży sklep z łożyskami). Felgi wyważałem w intermotors na dąbrowskiego ( koszt coś koło 50zł za komplet) ale masz pewność że nie porysują ich. Zdejmujesz koło i spisujesz numer łożyska, który jest na nim wybity i z tym numerem do sklepu. 0 Cytuj
Kochu Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2014 O tym sklepie mowilem, zerknij www.lozyska.lodz.pl 0 Cytuj
paka Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Kurde Tomasz mówiłem Ci, że ogarnę Ci te łożyska a Ty od razu panikujesz, a pozatym na moje to problem leży gdzie indziej więc na spokojnie. Lusterko się trzyma? 0 Cytuj
Łukasz_Sob Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2014 (edytowane) w bandicie jest wgl takie coś?? łożyska główki ramy też bez roblemu dostanie kosz nie pamietam dokładnie ale coś koło 30zł to było i jakoś to działa. Wow około 30zł?,Chyba z Plasteliny A w Handel częsciami nowymi się nie bawię ponieważ znam Tu kliku mechaników Od moto i ich szanuję,Z czegoś trzeba żyć,Ale za 30 a nawet 50 zł nie dostaniesz łożysk główki do swojego moto,i J.W. Kupić dedykowane,A co do koła to rozmiar i do sklepu Edytowane 11 Kwietnia 2014 przez SOBOL (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE
GrubY Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2014 ,Ale za 30 a nawet 50 zł nie dostaniesz łożysk główki do swojego moto Sobol każdy robi jak uważa, ja wyjąłem wziąłem na wzór do sklepu stare, dali mi identyczne i działa a każdy kupuje i wymienia gdzie i jak mu się tylko podoba.Ja napisałem jak to zrobiłem ja 0 Cytuj
motoTomasz Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Kurde Tomasz mówiłem Ci, że ogarnę Ci te łożyska a Ty od razu panikujesz, a pozatym na moje to problem leży gdzie indziej więc na spokojnie. Lusterko się trzyma? Sponio, tylko musimy to szybko ogarnąć bo 27.04 mamy szkolenie w Bydgoszczy i muszę tam dotrzeć A lusterko się trzyma, choć chyba je trochę wzmocnię, tak just in case 0 Cytuj Stayin' AliveInstruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.plRatownik MotoPozytywni.plJeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz.
Łukasz_Sob Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Sobol każdy robi jak uważa, ja wyjąłem wziąłem na wzór do sklepu stare, dali mi identyczne i działa a każdy kupuje i wymienia gdzie i jak mu się tylko podoba.Ja napisałem jak to zrobiłem ja Spoko to powiedz ile zapłaciłeś 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE
Rekomendowane odpowiedzi