Lazy An (anetaisuzi) Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Nie udało się w Bełchatowie, ale w Dłutowie się udało Moto poświęcone 0 Cytuj Lazy An Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 hmmm o 15 to się zaczynało dopiero Gdzie k... ??? Pierw całą wieś przejechałem później zawitałem pod kościół gdzie nikogo nie było więc polecielim na kruszów Pewnie gdzieś się ukryliście tak to k.. jest jak się człowiek spóźnia 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokos Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Zlocik jak zawsze pierwsza klasa, pyyyszne ciasta 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lazy An (anetaisuzi) Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 ridrick Do Dłutowa nie można się spóźniać, bo na placu trwało wszystko z pół godziny, a później jest parada polnymi i leśnymi drogami do ukrytego w lesie miejsca(dom jakiś tam) i dopiero tam trwa cała impreza. Trzeba było zapytać miejscowych, to by Cię pokierowali 0 Cytuj Lazy An Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Do Dłutowa nie można się spóźniać, bo na placu trwało wszystko z pół godziny, a później jest parada polnymi i leśnymi drogami do ukrytego w lesie miejsca(dom jakiś tam) i dopiero tam trwa cała impreza. Ja nie planowałem się spóźnić ale maszynka chwilowo odmówiła posłuszeństwa i trzeba było ja poprawić. Spoko zamiast stac to polatalim więc nie jest źle 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żyszk Opublikowano 9 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 skromny filmik z parady 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrT Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 O fajnie. Nawet się dostrzegłem. 2:38 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi