Skocz do zawartości

Rozpoczęcie Sezonu Dłutów 2014

żyszk

Rekomendowane odpowiedzi

Lazy An (anetaisuzi)

Nie udało się w Bełchatowie, ale w Dłutowie się udało Moto poświęcone :dance:

Lazy An

hmmm o 15 to się zaczynało dopiero

Gdzie k... ??? Pierw całą wieś przejechałem później zawitałem pod kościół gdzie nikogo nie było więc polecielim na kruszów ;)

Pewnie gdzieś się ukryliście :P tak to k.. jest jak się człowiek spóźnia ;)

Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!!

Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie.

Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!!

Lazy An (anetaisuzi)

ridrick  

Do Dłutowa nie można się spóźniać, bo na placu trwało wszystko z pół godziny, a później jest parada polnymi i leśnymi drogami do ukrytego w lesie miejsca(dom jakiś tam) i dopiero tam trwa cała impreza. ;) Trzeba było zapytać miejscowych, to by Cię pokierowali

Lazy An

Do Dłutowa nie można się spóźniać, bo na placu trwało wszystko z pół godziny, a później jest parada polnymi i leśnymi drogami do ukrytego w lesie miejsca(dom jakiś tam) i dopiero tam trwa cała impreza. ;)

Ja nie planowałem się spóźnić ale maszynka chwilowo odmówiła posłuszeństwa i trzeba było ja poprawić.

Spoko zamiast stac to polatalim  więc nie jest źle ;)

Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!!

Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie.

Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!!