żyszk Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 (edytowane) Pierwsza z zaplanowanych imprez w Dłutowie na ten rok Edytowane 5 Kwietnia 2014 przez żyszk (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg Sin Key Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 17.04 ? O 14? Kto taka bzdure wymyslil? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 chyba coś Ci się pomyliło 4 maja o 14.00 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żyszk Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Dokładnie 04.05.2014 a skąd to 17 .04 wziąłeś to ja nie wiem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg Sin Key Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Aaaa bo to V jest ciiiii...mam zeza 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broto Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 tutaj mam większą szansę się pojawić bo 4. zgierz ma 3, a ja pewno pracuje ;/ Oby mi się udało chociaż na jeden pojechać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lazy An (anetaisuzi) Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Trochę się przejaśnia kto jutro jedzie do Dłutowa 0 Cytuj Lazy An Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zino Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Jak nie będzie padać... to jadę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Ja niestety jutro pracuję 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żyszk Opublikowano 3 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 asfalt już suchy tylko żeby już nie padało i będzie gites 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Arkadius Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Jeśli ulewy nie będzie to pojedziemy motocyklami, jeśli będzie to pojedziemy autem. Nasza grupa zbiera się o 13:20 (wyjazd 13:30) na Orlenie w Pabianicach (Kilińskiego-Grota Roweckiego) chętnych do wspólnej jazdy zapraszamy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziben Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Pogoda ma być niezła. Własnie wróciłem z majowego wypadu zatem czas ruszyć swoje dwa kółka. Jestem na pewno. Koledzy z Łodzi zbierają się o 10:30 przy ZOO aby przed "krótkim" wypadem do Dłutowa zrobić jakąś rundkę. Jeśli ktoś ma ochotę "poszfędać" się po okolicy ciężkim sprzętem to zapraszamy. Jeśli Pabianice zbierają się o 13:20 na Orlenie koło stadionu Włókniarza, to dojedziemy... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enlil Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 My też jak co roku jedziemy. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiu421 Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Potwierdzam 10:30 ZOO 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esquina Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Ja dziś się przejadę. Będę w Pabianicach 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Ooo, taaaakkk. Coś dla mnie Dłutów !!! Jadęęęęę 0 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freanzz Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Witam, ktoś będzie się wybierał spod Portu Łódź? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esquina Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 ja jadę z kumplem, możesz do nas dołączyć albo spotkamy się dopiero na stacji w Pabianicach 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit71 Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Dłutów zaliczony 1 Cytuj "Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrT Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Fajnie było i zaskakująco wiele motongów. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żyszk Opublikowano 4 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 (edytowane) Fajnie było i zaskakująco wiele motongów. 203 sztuki i kolego drogi żadnego zaskoczenia i tak było mniej niż na zakończeniu w tamtym roku Edytowane 4 Maja 2014 przez żyszk (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Ale jakoś tak o 15 to już nikogo tam nie było za wyjątkiem miśków z suszarką a my mieliśmy małe problemy techniczne więc dość późno dojechaliśmy 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żyszk Opublikowano 4 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 hmmm o 15 to się zaczynało dopiero 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrT Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 203 sztuki i kolego drogi żadnego zaskoczenia i tak było mniej niż na zakończeniu w tamtym roku Ja piszę, że mnie zaskoczyło. Nie wiem jak było wcześniej. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiu421 Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Grochówka za......a , tylko trochę zimno było 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi