Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Pierwsza z zaplanowanych imprez w Dłutowie na ten rok :moto: 

10006379_629796510428492_882769315_n.jpg

Edytowane przez żyszk (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

17.04 ? O 14? Kto taka bzdure wymyslil?

Opublikowano

Dokładnie 04.05.2014 a skąd to 17 .04 wziąłeś to ja nie wiem  :huh:

Opublikowano

Aaaa bo to V jest :biggrin: ciiiii...mam zeza :P

Opublikowano

tutaj mam większą szansę się pojawić bo 4. zgierz ma 3, a ja pewno pracuje ;/ Oby mi się udało chociaż na jeden pojechać

• 4 tygodnie później...
Lazy An (anetaisuzi)
Opublikowano

Trochę się przejaśnia kto jutro jedzie do Dłutowa :moto:

Lazy An

Opublikowano

Jak nie będzie padać... to jadę

Opublikowano

Ja niestety jutro pracuję :unsure:

Opublikowano

asfalt już suchy tylko żeby już nie padało i będzie gites  

Opublikowano

Jeśli ulewy nie będzie to pojedziemy motocyklami, jeśli będzie to pojedziemy autem. Nasza grupa zbiera się o 13:20 (wyjazd 13:30) na Orlenie w Pabianicach (Kilińskiego-Grota Roweckiego) chętnych do wspólnej jazdy zapraszamy.

Opublikowano

Pogoda ma być niezła. Własnie wróciłem z majowego wypadu zatem czas ruszyć swoje dwa kółka. Jestem na pewno. Koledzy z Łodzi zbierają się o 10:30 przy ZOO aby przed "krótkim" wypadem do Dłutowa zrobić jakąś rundkę. Jeśli ktoś ma ochotę "poszfędać" się po okolicy ciężkim sprzętem to zapraszamy. Jeśli Pabianice zbierają się o 13:20 na Orlenie koło stadionu Włókniarza, to dojedziemy...

Opublikowano

Potwierdzam 10:30 ZOO

Opublikowano

Ja dziś się przejadę. Będę w Pabianicach ;)

Opublikowano

Ooo, taaaakkk. Coś dla mnie  :decayed: Dłutów !!! Jadęęęęę  :decayed:  :decayed:  :decayed:

Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane...  :P   SUPERMOTO LDZ
       Inspekcja Rowów Przydrożnych   :riding:                                                                          https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel

Opublikowano

Witam, ktoś będzie się wybierał spod Portu Łódź?

Opublikowano

ja jadę z kumplem, możesz do nas dołączyć albo spotkamy się dopiero na stacji w Pabianicach

Opublikowano

Dłutów zaliczony :moto::pope:  :eat:

"Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu"

Opublikowano

Fajnie było i zaskakująco wiele motongów.

Opublikowano (edytowane)

Fajnie było i zaskakująco wiele motongów.

203 sztuki i kolego drogi żadnego zaskoczenia i tak było mniej niż na zakończeniu w tamtym roku

Edytowane przez żyszk (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Ale jakoś tak o 15 to już nikogo tam nie było za wyjątkiem miśków z suszarką a my  mieliśmy małe problemy techniczne więc dość późno dojechaliśmy ;)

Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!!

Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie.

Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!!

Opublikowano

hmmm o 15 to się zaczynało dopiero 

Opublikowano

203 sztuki i kolego drogi żadnego zaskoczenia i tak było mniej niż na zakończeniu w tamtym roku

Ja piszę, że mnie zaskoczyło. Nie wiem jak było wcześniej. 

Opublikowano

Grochówka za......a :eat: , tylko trochę zimno było