Bulba Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Co sadzicie o zorganizowaniu czegos takiego pod patronatem ŁFM ? 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Mi to zalatuje trochę masą krytyczną, ale jak będą chętni to w sumie nie widzę nic złego żeby się tak przejść 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Masz zamiar paralizowac miasto ? Ja nie. 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Ile osób ma kamizelki? Bo forumowe poniżej 40 osób. Inne odblaski są raczej mało widoczne, jeśli używamy już słowa "parada" Ogólnie nie głupie, ale wymaga dopracowania bo znowu temat został rzucony na wiatr typu "róbta co chceta" 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Jastem za tylko faktycznie fajnie by było mieć kamizelki forumowe, może w końcu bym sobie kupił 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 A co ta parada miałaby uczynić? Jakie są spodziewane rezultaty? 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Masz zamiar paralizowac miasto ? raczej nie paraliżować, bo w temacie jest wpisane NOCNA parada - w nocy raczej dużo samochodów nie jeździ. czemu nie, to i ja bym zainwestował w forumowy odblask 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Czemu nie ale jaka ma być idea tej parady ? Jeśli nocna to raczej nie będziemy mieli dużej publiczności. Jeśli nocna to można by przejazd zrobić bo przy zmniejszonym ruchu nie będziemy przeszkadzać tyle, że za chwilę noc będzie od 21szej i jak zaczniemy wyć i palić gumy to nie spotka się to ze zrozumieniem. Co chcesz osiągnąć bo chcielibyśmy wiedzieć dlaczego zamiast ścigać wiatr to mamy iść na spacer ? Na wieczorne spacery jeszcze będzie czas i na gołębie w parku i na parkinsona i na.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martini Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Na wieczorne spacery jeszcze będzie czas i na gołębie w parku i na parkinsona i na.... Aha ha haa dobre... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Traska po mieście w ciepłą noc w świetle latarni ?? Na wypasie! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. krzysiek Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Coraz ciekawsze pomysły. Może trójkąt na plecy. i koguta na kask 7 Cytuj Miałeś wypadek? Pomogę uzyskać odszkodowanie z OC sprawcy. 501-629-877 http://www.autopowypadku.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi