siwutek Opublikowano 29 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Ma ktoś może jakiś patent żeby spolerować lampę po szlifie?? Zastanawiam się czy nie można by jakoś np. żywicą wypełnić ubytków i później spolerować?? bawił się ktoś może w ten sposób?? Nowa z odzysku to koszt około 600 PLN ale z głębokimi rysami też można z 200 PLN na mandat stracić hehe. 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil Opublikowano 29 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Możesz zamieścić zdjęcie reflektora, żebyśmy mogli zerknąć na rozmiar uszkodzeń? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GROCHU17 Opublikowano 29 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Daj fote dobrej jakości moze cos sie wymyśli papier 1500 potem 2000 i 4000 i polereczka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 29 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Ostatnio tak szlifowałem matowe plastikowe klosze ale w Matizie .. Papier wodny od 1000 co 500 aż do 2500 (najdrobniejszy jaki byłw sklepie z lakierami samochodowymi) i na koniec pasta Tempo i są jak nófki 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 29 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 j aostatnio też miałem problem z klijentem i jego lampami w omedze b i ...za 320 zyli kupiłem dwie sztuki co przwda zamienniki chińczne ale są nowe i dadzą rade z pięc lat i to soczewkowe lampy więc jeżeli są jakieś lipne to czasem można kupić zamiennik tańszy niż te papiery i pasta do polerki ale foty to podsawa do decyzji co dalej z twoją lampą 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 30 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 jutro wrzucę foty to może coś razem uradzimy 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GROCHU17 Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 bardziej polecam paste 3M zielony korek 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 1 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 fotki trochę kiepskie ale wyraźnie widać pozostałości szlifa - i co poradzicie?? pierwsza robiona z lampą a druga bez, jedyne czego się boję to że rysy mogą być zbyt głębokie i szlifowanie z polerowaniem może na wiele się nie zdać http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/cry.png 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgadzam się co do jakości zamieszczonych zdjęć. Wyrazistość, to chyba za mocne słowo. Coś tam widać - nie powiem, że nie, ale nie oszukujmy się, że nawet dobre zdjęcie ma się nijak do oceny "gołym okiem" samego reflektora. Szczerze mówiąc nie znam się na pastach i innych wynalazkach służących do uzupełniania rys, pęknięć, ubytków. Ja osobiście wziąłbym pod uwagę wypowiedź Kuby i nabył zwykły zamiennik. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 A ja bym spróbował ale patrząc na ten szlif lampy to bym nie zaczynał od papieru 1000 tylko od 300-400... Z tego co widzę na zdjeciach to trzeba sporo najpierw wyrównać (nie wiem jak głębokie są te "rysy".. Gorzej nie będzie a może się uda polepszyć małym kosztem... pasty polerskiej na razie nie kupuj bo to największy koszt polerki... Zobaczysz jak pójdzie ze szlifowaniem... 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 1 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 rysy są głębokie - myślałem właśnie jakby je uzupełnić, zastanawiałem się nad jakąś żywicą może, ale nie jestem pewien czy da się później ją spolerować do konsystencji przeźroczystej szybki i to zasadniczy problem 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi