michal_lc4 Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Odkopałem trochę "kotleta", bo mam kilka pytań odnoszących sie do tytułu tematu Jest Tu jakaś zaufana osoba z Urzędu Skarbowego? Od razu mówię,nie oczekuję żadnego tuszowania sprawy ani zatajania czegoś. Chcial bym sie tylko czegoś dowiedzieć bez zbędnego drążenia tematu. 0 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boodgee Opublikowano 29 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Odkopałem trochę "kotleta", bo mam kilka pytań odnoszących sie do tytułu tematu Jest Tu jakaś zaufana osoba z Urzędu Skarbowego? Od razu mówię,nie oczekuję żadnego tuszowania sprawy ani zatajania czegoś. Chcial bym sie tylko czegoś dowiedzieć bez zbędnego drążenia tematu. Może nie z US, ale jeżeli chodzi o kwestię doradztwa podatkowego to, odezwij się na priv. 0 Cytuj "Try not to become a man of success but rather to become a man of value."-- Albert Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi