LUBIANY Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Spokojnie po mału ,popacz ,i na spokoju poskładasz ,a jak trochę śrubek zostańe to j tak będzie brykał 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massi Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 no to poskładany, nic nie zostało. Odpalił za 3 zakręceniem. 40km zrobione i odpukać narazie nic się nie wydarzyło, nic nie wyciekło ani nie wyskoczyło Jestem mega zadowolony. Do zobaczenia na drodze 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Powiedz która skrzynia została założona?kupiłeś jeszcze jedną? 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massi Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Dorwałem nową używaną bez wżerów. Starałem się już tak to wszystko zrobić żeby pojeździło kolejnych 20 lat. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Dorwałem nową używaną bez wżerów. Tak myślałem.To teraz potwierdź moje wypociny i sprawdź czy zdejmiesz te koła zębate o których pisłeś,bo i tak ta skrzynia ci nie potrzebna.Jeśli chcesz oczywiscie 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massi Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 mogę potwierdzić aktualnie że (wsadziłem z ciekawości) jak się wsadzi skrzynie nie od kompletu czyli np. zdawcza moja - sprzęgłowa dawcy to nie dało się wsadzić ich na miejsce a jak już jakoś upchnięte to nie dało się zakręcić więc minimalne różnice są, których nie widać nawet mając koła przyłożone do siebie. Czas na drugi mit że nie można rozebrać skrzyni... dopuki chciałem ją uratować to byłem delikatny i nawet jednego koła nie udało mi się ściągnąć a odkąd jest nowa to o starej zapomniałem ale obiecuje że w wolnej chwili się za nią zabiorę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi