Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazywam się Rafał Włodarczykw 2002 r zrobilem prawko kat A i od tego roku jezdzilem na yamaha majesty 250W tym roku wlistopadzie stalem sie posiadaczem docelowego sprzetu jakim jest Kawasaki VN900LTMieszkam w Łodzi.

Opublikowano

Witam rowniez :smile:

zwątpisz - nie ma Cię

Opublikowano

Witaj

╭━━━━╮

┃╭╮╭╮┃

┗┫┏━━┓┣┛

┃╰━━╯┃

╰┳━━┳╯

╲╲╲╲

Opublikowano

Witam. Ciekawy i kultowy motocykl :smile: zapraszam do działu "Nasze motocykle" :biggrin:

Opublikowano

witamy

Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... ;)

podpisrx.jpg

Opublikowano

witamy kolejnego choperka :smile:

pozdrawiam
Micek

-----------
Yamaha Virago XV 750 ' 1993
----------------------
Nice to Be Important, But More Important to Be Nice
MOTOCYKLE-ZGIERZ.PL

Opublikowano

witaj też jeżdżę VN750 :riding:

Opublikowano

Siemanko :smile:

Too fast to live...too young to die :smile:

Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie :smile:
Opublikowano

Powitać, jak trafiłeś do nas z nowym nabytkiem? :riding:

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Opublikowano

strzałka ;) witam

Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ :ph34r:

Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja.

Opublikowano

Powitać, jak trafiłeś do nas z nowym nabytkiem? :riding:

Szukalem odpoweidzi na pewne pytanie, pierwsze znalazlem vulkanerie, ale potem zaczalem zastanawiac sie czy gdzies z okolic lodzi sa ludziska na wspolne wypady. I tak wlasnie dostalem sie na ta strone :)Ten vulcanek zanim trafil w moje lapy najpierw byl na serwisie w zgierzu tam ocenili ze jest jak najbardziej ok, wiec go kupilem, przejechalem nim sie narazie 3 razy i widze ze brakuje mi dosw. z manualna skrzynia biegow, na kursie tylko jezdzilem z manualem potem 3 lata z rzedu w automacie na majesty 250 i teraz co musze sie przyzwyczaic. Ale o takim moto zawsze marzylem oczywisicie 1 typem byl vtx 1800 i suzi C1800 ale dosiadlem obu i stwierdzilem ze jestem za stary na silowanie sie z takim sprzetem, potem przejzalem jeszcze kilka np shadow i xvs950 ale okazalo sie ze przy moim wzroscie te motorki sa za male i tak wkoncu trafilem do zgierza i tam dosiadlem vn900 i wiedzialem ze to jest moj typ. Mam kilkoro znajomych z torunia co ujezdzaja vulcany vn2000.Mieszkam Łódź-Retkinia dokladnie smólsko.Pozdrawiam serdecznie, moze na doczepke w przyszlym roku wybiore sie gdzies z virazkami ze zgierza jak mnie beda chciec :)ps. dodam tylko ze zaraz po kursie w 2002 roku bardzo chcialem miec virago 750 ale nie dane mi bylo nawet doknac tego sprzetu.