Raq Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Witam, potrzebuje naprawić kurtkę skórzaną najlepiej w Łodzi lub bliskich okolicach. Dziekuję 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Widziałem takie ogłoszenie w pralni chemicznej w manufakturze koło reala. Ale czy aktualne i są w stanie zrobić to co chcesz to nie wiem. 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwinto Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 U mnie w Verze przy ul. Siewnej robią różne cuda ze skóry. Nie zajmują się konkretnie odzieżą motocyklową ale myślę że jeśli nie jest to jakaś mega skomplikowana naprawa warto zapytać. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raq Opublikowano 31 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Dzięki już znalazłem na rogu Rzgowskiej i Zarzewskiej - jak zrobią to się okaże naprawiają tam też sakwy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinGraczykLDZ Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Naprawiałem spodnie na skrzyżowaniu Rzgowskiej i Zarzewskiej - zrobili to naprawdę dobrze. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Michał_ Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 W którym to jest dokładnie miejscu? Ten punkt naprawy...? Chciałbym podjechać i dopytać czy rękawicę są w stanie naprawić... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 (edytowane) Podrzućcie nr tel. do tego punktu Rzgowska/Zarzewska też bym się chętnie dowiedział czy mi spodnie zwężą, bo tata Michała na obczyźnie i lipa jest.Edit: Podjechałem sobie Jakby ktoś potrzebował :Rzgowska/Zarzewska 42 6843904 Ale jak chciałem zwęzić spodni skórzane to powiedzieli, że nie mają maszyn w rezultacie trafiłem do Piotrka kuśnierza, którego mogę polecić bo robotę zrobił elegancko i niedrogo. Gdyby ktoś potrzebował przerobić czy naprawić coś ze skóry to polecam Piotrka tym bardziej, że bierze udział w akcji rabatowej na nasze karty. Piotr Przybylski tel. 515-956-378 Edytowane 20 Czerwca 2014 przez PIT (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi