Broto Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 WitajcieDawno mnie tu nie było Mam taki mały problem, gdy jadę powyżej 120Km/h przykładowo chce kogoś wyprzedzić więc nagle dodaje gazu, to badzior zaczyna się "dławić" co skutkuje wystrzałami z rury, efekt jest taki, że na moment zwalnia, przyspiesza, zwalnia, przyspiesza... w bardzo krótkich odstepach czasu.. jak złapie sprzęgło dam mu gazu na sucho to już poleci dalej.Mam wrażenie, ze jest tutaj jakiś problem z przepływem paliwa ponieważ dzieje się to tylko przy większej prędkości gdzie dostarczana jest większa ilość wachy w krótkim czasie. Więc chyba z elektroniką jest ok...Co może być nie tak? bo zamierzam przeczyścić przepływomierz itp.Z góry dzięki za odpowiedź 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Regulacja i synchronizacja gaziorów kiedy była robiona? 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esquina Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 sprawdź też filtr paliwa, może już bardzo zabrudzony. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominikf6 Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 A ja bym obstawiał synchronizacje gaźników jak Suchy mówi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
braFF Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Ja objawy przytykania przy pewnych obrotach miałem kiedyś w transalpie przy brudnym filtrze powietrza. A robione było synchro, wszelkie cuda odprawiane, finalnie rozebrane gaźniki... A tu taka pierdoła. Filtr na niefachowe oko wydawał się czysty... Pzdr, braFF 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GroNeX Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 (edytowane) Kumpel miał podobny problem i wyszło na to, że coś ze świecami było nie tak Edytowane 1 Kwietnia 2014 przez GroNeX (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj https://www.facebook.com/pages/Gronex/640418769324094?fref=ts <-- polub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broto Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 (edytowane) synchro gaźników robione w tamtym roku w maju. Sprawdze ten filtr wczoraj myślałem, że paliwo się kończy bo zaczął coś niedomagać i przełączyłem na rezerwe... dzisiaj świece w bak, a tam do rurki od rezerwy do kawał drogi jeszcze. Więc może to być to. Dzięki, jak będe miał chwile to sprawdzę W sumie filtra ja nigdy nie wymieniałem oO może ktoś kiedyś przede mną to robił, więc może być to Edytowane 1 Kwietnia 2014 przez Broto (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi