kasiek159 Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Proszę bardzo , żeby tradycji stało się zadość zdjęcia moje pierwsze cudo ale na pewno nie ostatnie pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zino Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Spoko ta Fe 2.:-) Posiada nawet stopkę centr,a ja od roku próbuję komuś pogonić i nikt nie chce... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 No ładna maszynka Jakiś rocznik, historia? 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 śliczna f2 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartexx Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Bardzo ładna f-ka moja jest model starsza,Pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablocom Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Jak na pierwsze cudo to wypas 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek159 Opublikowano 29 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 historia? hmm.. jest to moja miłość od pierwszego wejrzenia.. jest w moim wieku czyli rocznik 93' . drugi sezon ja mam i narazie nie zamierzam jej zmieniać aczkolwiek moim następnym marzeniem jest hona cbr 600 f4 może niezbyt wysokie wymagania, ale.. pasja do motocykli zaraził mnie mój Tata, jestem kobieta wiec i mam lat ile mam wiec wiedzy o motocyklach się dopiero uczę, wiec każde wskazówki są dla mnie cenne... LwG 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitt.Łdz Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 achh, te CBRy, każda coś w sobie ma Niech Ci służy, LwG 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 oj super maszynka ! i ten uśmiech ze zdjęcia BEZCENNE! też tak mam jak ruszam w trase 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Piona! piękna cebra nawet w takim kobiecym malowaniu:) Wchodzisz troszkę na gume? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 fajna maszynka 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 F2 klasyka wśród ścigów ładny stan jak na 93 rok 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek159 Opublikowano 29 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Piona! piękna cebra nawet w takim kobiecym malowaniu:) Wchodzisz troszkę na gume? nieeee 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Bardzo ładna "bestyjka" - będziesz rozpoznawalna na drodze . Gratulacje i LwG! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati5679 Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 F2 ma to cos w sobie...... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 A nie parkujesz czasem maszyny na parkingu strzeżonym przy Tesco na Widzew-Wschód? 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Lepiej bez gumy Przyjedz kiedyś na Della to Cię nauczymy jak szybko do pionu postawić 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek159 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 A nie parkujesz czasem maszyny na parkingu strzeżonym przy Tesco na Widzew-Wschód? nic nic nic nie parkuje tam Lepiej bez gumy Przyjedz kiedyś na Della to Cię nauczymy jak szybko do pionu postawić okej ;D na pewno skorzystam. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master611 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 rewelacja! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Ładna Lans ci pokarze jag gumować 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi