bartek2000335 Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 (edytowane) Witam. Od jakiegoś czasu mój starszy brat ma problemy ze światłami przy skuterze. Po prostu po odpalenu i próbie włączenia ich nie świecą. Jest też nastepny problem nie da się go gasić za pomocą kluczyka , trzeba przytykać tłumnik . Po dłuższej przejażdżce można poparzyć sobie ręce . Chcę się poprostu dowiedzieć od czego tak może być , jak to naprawić i ewentualnie jakie części kupić. Dodam że skuter to chińczyk Benzer ohio 50 . Z góry dzięki za odpowiedzi Edytowane 28 Marca 2014 przez bartek2000335 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Ahh odpowiedz na to pytaniem będzie wróżeniem z fusów. Jeśli kumasz mniej więcej co nie co to miernik w łapę i sprawdzasz po kolei. Jeśli nie to do ogarniętego elektryka. Ps może zobacz bezpieczniki jeśli wgl takowe są. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Ps może zobacz bezpieczniki jeśli wgl takowe są. W chinolach jest 1 rurkowy przy akumulatorze. Jak pójdzie to tylko z kopa można odpalić 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek2000335 Opublikowano 29 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Bezpiecznik od świateł jest dobry.Z kopa odpala ale gasić go trzeba przytykając tłumik i to jest problem. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krayzys Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Co do tych świateł też tak miałem w moim przypadku wystarczyło wymienić główna żarówkę która prawdopodobnie była spalona. Kupiłem specjalną motocyklową za 12zł i już sezon na niej przelatałem i jest dużo mocniejsza od tych co są montowane seryjnie . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoTomasz Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Polecam wybebeszyć stacyjkę bo pewnie tam się coś "skleiło". 0 Cytuj Stayin' AliveInstruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.plRatownik MotoPozytywni.plJeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maratonczyk7 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 (edytowane) zobacz żarówkę, jeśli jest okopcona to pewnie jest spalona a jak nie to tak wyżej powiedział motoTomasz www.Detektywi-prawnicy.pl Edytowane 4 Lutego 2015 przez maratonczyk7 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek2000335 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 (edytowane) Dzięki posprawdzam wszystko. A jeśli to nie zadziała to oddam do serwisu na przegląd Edytowane 6 Kwietnia 2014 przez bartek2000335 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Powiedz czy,Gdy przekręcisz kluczyk to kontrolki się zapalą? a gdy go cofniesz to zgasną?(bez odpalania moto)Jeśli tak to stacyjkę zostaw a jeśli nie to rozbij młotkiem i kup drugą hehe ew.Rozbierz i zobacz co nie halo 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek2000335 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 To muszę chyba młotek szykować xD 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi