bartek2000335 Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2014 (edytowane) Witam. Od jakiegoś czasu mój starszy brat ma problemy ze światłami przy skuterze. Po prostu po odpalenu i próbie włączenia ich nie świecą. Jest też nastepny problem nie da się go gasić za pomocą kluczyka , trzeba przytykać tłumnik . Po dłuższej przejażdżce można poparzyć sobie ręce . Chcę się poprostu dowiedzieć od czego tak może być , jak to naprawić i ewentualnie jakie części kupić. Dodam że skuter to chińczyk Benzer ohio 50 . Z góry dzięki za odpowiedzi Edytowane 28 Marca 2014 przez bartek2000335 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
AndrzejCBR Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2014 Ahh odpowiedz na to pytaniem będzie wróżeniem z fusów. Jeśli kumasz mniej więcej co nie co to miernik w łapę i sprawdzasz po kolei. Jeśli nie to do ogarniętego elektryka. Ps może zobacz bezpieczniki jeśli wgl takowe są. 1 Cytuj
Olo Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2014 Ps może zobacz bezpieczniki jeśli wgl takowe są. W chinolach jest 1 rurkowy przy akumulatorze. Jak pójdzie to tylko z kopa można odpalić 0 Cytuj
bartek2000335 Opublikowano 29 Marca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2014 Bezpiecznik od świateł jest dobry.Z kopa odpala ale gasić go trzeba przytykając tłumik i to jest problem. 0 Cytuj
Krayzys Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Co do tych świateł też tak miałem w moim przypadku wystarczyło wymienić główna żarówkę która prawdopodobnie była spalona. Kupiłem specjalną motocyklową za 12zł i już sezon na niej przelatałem i jest dużo mocniejsza od tych co są montowane seryjnie . 0 Cytuj
motoTomasz Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Polecam wybebeszyć stacyjkę bo pewnie tam się coś "skleiło". 0 Cytuj Stayin' AliveInstruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.plRatownik MotoPozytywni.plJeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz.
maratonczyk7 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2014 (edytowane) zobacz żarówkę, jeśli jest okopcona to pewnie jest spalona a jak nie to tak wyżej powiedział motoTomasz www.Detektywi-prawnicy.pl Edytowane 4 Lutego 2015 przez maratonczyk7 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
bartek2000335 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2014 (edytowane) Dzięki posprawdzam wszystko. A jeśli to nie zadziała to oddam do serwisu na przegląd Edytowane 6 Kwietnia 2014 przez bartek2000335 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Łukasz_Sob Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Powiedz czy,Gdy przekręcisz kluczyk to kontrolki się zapalą? a gdy go cofniesz to zgasną?(bez odpalania moto)Jeśli tak to stacyjkę zostaw a jeśli nie to rozbij młotkiem i kup drugą hehe ew.Rozbierz i zobacz co nie halo 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE
bartek2000335 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2014 To muszę chyba młotek szykować xD 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi