Dominikf6 Opublikowano 31 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 To powiedz co byś chciał widzieć. Może ja znajdę. Wystarczy zwykły grafika z tym co chcesz a ja to wkomponuje już. A tutaj prace dla Kapsla i Kocha. Kapsel pasków na koła nie dam rady bo jest tak rozmazane po powiększeniu że nie da się zaznaczyć No i przez jakoś zdjęcia efekt i kolory są jakie są. A u Kocha. Jak byś konkretną rzecz chciał to podaj pomysł to zrobię. Dzisiaj nic mi na myśl nie przychodziło 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kochu Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Fajnie z tym pomaranczem ;-) a jakbys mi wstawil podwojna lampe? Bo pluga z tej perspektywy chyba nie wcisniesz, prawda? Albo tlumik wzdluz zadupka? :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominikf6 Opublikowano 31 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Tłumik pod zadupkiem odpada. Pług powinno się udać. Podwójna lampa też będzie. Jutro wstawię. Co do wydechu to mogę najwyżej jakiś inny wstawić. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kochu Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 To zrob jak mozesz podwojna srebrna lampe na przod i plug :-) A o tlumik to nie chodzilo mi pod zadupkiem tylko zeby szedl wyzej wzdluz kanapy ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacula Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Też odpaliłem photoshopa i pobawiłem się Kocha sprzęcikiem, takie cuś mi wyszło 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kochu Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Z tlumikiem super, o to mi chodzilo :-) tylko gdyby to bylo w normalnych kolorach i do tego podwojna lampka ;-) aha i uciety blotnik z tylu :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapsel Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Hyba sobie tak pomaluje a i jednak z tą grafiką troszke kiepsko ale jest git To zrobię jeszcze jedną fotke i ci podeśle to może będzie lepszy efekt. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominikf6 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Tyle zdziałałem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kochu Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Dzieki wielkie :-) stwierdzam, ze podwojna lampa do Dziorka nie pasuje a nad reszta musze sie zastanowic :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Dzieki wielkie :-) stwierdzam, ze podwojna lampa do Dziorka nie pasujeA moim zdaniem właśnie za***iście wygląda, tylko minimalnie większe te lampeczki. Przód jak u Tripla Pług też fajny, ale obawiam się, że wydech musiałbyś dać w czymś co chroni przed poparzeniami bo Ci może zadupek stopić 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kochu Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Nad tym samym myslalem, ze gdyby byly wieksze to mogloby byc lepiej, tylko mam slaba wyobraznie :-P a plug fakt, super. Co do wydechu to trzeba by pogrzebac w grafice google zeby zobaczyc jak inni to zrobili bo wydech jest naprawde kozak i zmienia linie Dziorka :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Co do wydechu to trzeba by pogrzebac w grafice google zeby zobaczyc jak inni to zrobiliMoże np tak: 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kochu Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Ale to wtedy podnozki pasazera do zmiany czy przerobki? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Ale to wtedy podnozki pasazera do zmiany czy przerobki?Na oko wygląda, że nic nie trzeba robić ale to musisz sam zobaczyć. Masz bandziora to obejrzyj i kombinuj 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kochu Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Dopiero w pt Dziorka z garazu wyciagam wiec sie przyjrze ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominikf6 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 A to moja maszyna po zabawie Orginal: \ I po tuningu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kochu Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Od razu inna maszynka ;-) Czyzby Ci sie marzylo SV? ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominikf6 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Od razu inna maszynka ;-) Czyzby Ci sie marzylo SV? ;-) Tak SV to będzie kolejne moto. A czy nowsza czy starsza to od funduszy będzie zależeć. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GroNeX Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Dominik odwala dobrą robotę Co jak co, ale ten komin wygląda kozacko 0 Cytuj https://www.facebook.com/pages/Gronex/640418769324094?fref=ts <-- polub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kochu Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 SV super sprawa, ale sam nie wiem czy nie wolalbym rzedowki choc dzwiek zupelnie inny...kwestia gustu a o tym podobno sie nie dyskutuje ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominikf6 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Na rzędówkę przyjdzie czas 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kochu Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 No jasne ;-) ja dzisiaj po malych bolach odpalilem swojego Dziorka wiec jestem dzis mega szczesliwy, ale niestety aku mam do wymiany :-/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominikf6 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Połączyłem pług z owiewką boczną. I brak siedzenia pasażera chodź w tym typie motocykla uznaje że nie pasuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kochu Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Niby fajnie, ale jednak cos nie gra ;-) ...ale poczekajmy na zdanie Gronexa :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GroNeX Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 (edytowane) Dominik, moje zdanie już zna Ja bym zostawił tylne siedzisko, a co do reszty to bajka.Plany na następny tydzień:- paski na felgi- złoty szprej Normalnie bym go sobie postawił w pokoju przy łóżku ajjjjjjjj Edytowane 5 Kwietnia 2014 przez GroNeX (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj https://www.facebook.com/pages/Gronex/640418769324094?fref=ts <-- polub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi