Dominikf6 Opublikowano 27 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 A są ogólnie takie ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 No no, Dominik odwala kawał dobrej roboty. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 A są ogólnie takie ? Są ale dość trudno dostępne. O wiele łatwiej o środek w złocie tak jak ma Tomek na przodzie. https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTx9cNk7pR-u5-KynU_ArVCYnpTDJpeywDFi-vghnpyrEi5BeoNrA 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominikf6 Opublikowano 27 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 To tutaj złote tarcze. Plus dwa malowania. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Młody jesteś Wielki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominikf6 Opublikowano 27 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Dzięki za miłe słowa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GroNeX Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 (edytowane) Ja bym chciał pług + coś mega super ekstra Edytowane 27 Marca 2014 przez GroNeX (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj https://www.facebook.com/pages/Gronex/640418769324094?fref=ts <-- polub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominikf6 Opublikowano 27 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Tylko tyle Bartek zdziałałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GroNeX Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 No no, pług jest zajebiaszczy, ale z tymi paskami to zaszalałeś powiem ci Sety też spoko, ale ten plastik pod siedzeniem bym zostawił w spokoju 0 Cytuj https://www.facebook.com/pages/Gronex/640418769324094?fref=ts <-- polub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominikf6 Opublikowano 27 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Z paskami tak trochę na ślepo działałem bo gdy powiększyłem koło to taka rozdzielczość że nic nie było widać krawędzi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Poproszę coś ładnego aby nie była czarna ani biała 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominikf6 Opublikowano 27 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Jeszcze raz proszę abyście starali się zdjęcia o dobrej jakości. U Tomka zdjęcie było wys. rozdzielczości to i efekt zadowalający. Przy niższych rozdzielczościach kolory wychodzą bardziej sztucznie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Dzięki jak zrobię lepsze zdjęcie to prześlę ale różowy jest de best. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 jak dla mnie zielony Lubiany - normalnie nie widać, czy trawa czy moto 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. LUBIANY Opublikowano 28 Marca 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Jacuś róż bo bardziej twarzowy i nikt takiego nie ma dziewczyny będą się oglądać bo taki by chciały mieć, a chłopaki będą myśleć , że laska jedzie i będą mnie przepuszczać ha ha ha 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 w plamki jest git na rybki byś miał jak znalazł ,chociaż może nie bo byś go w lesie zgubił 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Był by problemik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 róż bo bardziej twarzowy i nikt takiego nie ma dziewczyny będą się oglądać bo taki by chciały mieć Lubiany, zastanów się czy warto iść w różowy, ponoć 90% kobiet nie lubi facetów w różowym, a co ciekawe to 90% facetów w różowym nie lubi kobiet... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Ja lubię wszystkie ładne laseczki ha ha 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapsel Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 (edytowane) https://m.ak.fbcdn.net/sphotos-h.ak/hphotos-ak-prn2/t1.0-9/10156143_537082343075903_739741880_n.jpg Ja bym poprosił - tłumiki dominatora owalny i w karbonie - pług - nowszą kanapę z napisem YAMAHA - i najlepiej w kolory takie pomaluj jak pomalowałeś kawasaki 636 Tomahoukowi w taki zielony kolor i te paski i tarcze i przewody Edytowane 31 Marca 2014 przez Kapsel (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominikf6 Opublikowano 31 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Postaram się. Wieczorkiem będzie. Mimo lichej jakości postaram się. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kochu Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 (edytowane) Patrzac na poprzednie projekty rowniez prosze o jakis fajny pomysl na zmiane mojej Suzi ;-) Edytowane 31 Marca 2014 przez Kochu (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Fajnie ci to wychodzi, a czy projekt aerografu na bak też byś zrobił ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominikf6 Opublikowano 31 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Samemu nie. Ale jak dasz jakiś gotowy który znajdziesz to ci go zrobię na twoim baku. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 No właśnie nie znalazłem tego o co mi chodzi ale jak znajdę to się zgłoszę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi