Ndz000 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 (edytowane) a bys dorobił tlumiki tego typu .....1......2......da rade cos z Tym zrobić :decayed: :riding: Edytowane 6 Kwietnia 2014 przez Ndz000 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kochu Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Masz racje Gronex, musi byc awaryjne miejsce dla sympatycznej pasazerki ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominikf6 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 (edytowane) Gronex a akrapovica kiedy zakładasz a z wydechami spróbuje ale będzie ciężko edit2: niestety. Nie dam rady usunąć poprzednich wydechów by zrobić tamte. Edytowane 6 Kwietnia 2014 przez Dominikf6 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Niestety rozdzielczość zdjęcia nie pozwoliła na lepszy efekt. proszę => https://db.tt/7S2tVWQP w końcu znalazłem chwilę na słitfocię 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominikf6 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 A motocykl poniemiecki pfff 1 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzelar89 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 (edytowane) Hejka, zmieniłbyś kolor felg? na czarny mat i połysk, druga opcja to jasny grafit mat i połysk i ostatnia opcja to ciemny grafit mat i połysk? Z góry dzięki, mam mały dylemat a Ty tutaj wymiatasz widzę Edytowane 8 Kwietnia 2014 przez Grzelar89 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 u la la, fiu fiu, chce taki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominikf6 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit71 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 u la la, fiu fiu, chce taki Straż Graniczna w białym kasku z kamerką? 0 Cytuj "Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 a może to mój cel życiowy, kto wie? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominikf6 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 a może to mój cel życiowy, kto wie? Więc w planach jest jednak oklejanie takie ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Nie wiem, może ale jeszcze się waham. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzelar89 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 dzięki:D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 szukuje sie ostre malowanie https://plus.google.com/photos/112975995646667542118/albums/6010016351149620273?authkey=COnXo_bFxbr9OQ 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapsel Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Jak byś znalazł czas to czy mógłbyś mi go okleić w karbonie całego tylko szyba, kanapa, stety, klamki, przewody i obciążniki na kierownicy na jaskrawy zieleń i felgi na pół na pół na jaskrawy zielony kolor i czarny . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominikf6 Opublikowano 7 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Jak byś znalazł czas to czy mógłbyś mi go okleić w karbonie całego tylko szyba, kanapa, stety, klamki, przewody i obciążniki na kierownicy na jaskrawy zieleń i felgi na pół na pół na jaskrawy zielony kolor i czarny . Bawiłem się na tym ale za mała rozdziałka by carbon na to dać ładnie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi