Dominikf6 Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Witam. Gdyby ktoś chciał ujrzeć swój motocykl lub samochód odmieniony to zapraszam. Dodajcie tylko zdjęcie dobrej jakości i napiszcie co chcieli byście zmienić. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 (edytowane) Z jakiej perspektywy mają być zdjęcia, obojętne? mam takie Glebę chciałbym do mojego malucha Edytowane 26 Marca 2014 przez Olo (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 zrobisz projekt hydrografiki a'la moro na moim DLu? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominikf6 Opublikowano 26 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Trzymaj Olo https://imageshack.com/i/0iy1emj https://imageshack.com/i/nmla4kj A na V-Stormie postaram się. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Mistrz!! Super wyszło dzięki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominikf6 Opublikowano 26 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 (edytowane) Gdyby zdjęcie było w dużej rozdzielczości było by dopiero dobrze PS. PD mógł byś pokazać o jaką hydro moro ci chodzi. Bo trochę tego jest. Edytowane 26 Marca 2014 przez Dominikf6 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 PS. PD mógł byś pokazać o jaką hydro moro ci chodzi. Bo trochę tego jest. np któreś moro z tego postu http://motocykle-lodz.pl/topic/1590-hydrografika-łódź-i-okolice/?p=57769 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 siema jakbyś mi zrobił kawkę w czarnym macie z felgami z tą naklejką http://allegro.pl/naklejki-paski-na-kola-felgi-ranty-energetic-i4059894923.html i pług w kolorze zieleni kawasaki, oczywiście bez tych wszystkich naklejek 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominikf6 Opublikowano 26 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 dla pd Niestety rozdzielczość zdjęcia nie pozwoliła na lepszy efekt. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Wyszło zacnie, ale chyba zdecyduję się na jasne moro ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominikf6 Opublikowano 26 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Dla Kosmatego http://imageshack.com/a/img850/8303/rsde.jpg Z felgami tylko tyle zdziałałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Może ja się czepiam ale czy ten czarny mat nie powinien być stonowany zgodnie z kolorystyką zdjęcia? Rozumiem, ze robisz to za darmo i absolutnie nie mam obiekcji ale jakoś nienaturalnie wygląda 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 No to i ja poproszę zaproponuj coś aby to bydle zmieniło się nie do poznania ale w opcji takiej że jak wyjdzie bajernie to aby była możliwość stosunkowo nie drogo zmienić ją.Z góry dziękuje. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. BobeQ Opublikowano 27 Marca 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Sorry za ale ta kawa jest taka ładna, że dla mnie nie potrzebuje żadnych 'tjuningów' ani ulepszeń 5 Cytuj Motocykle , samochody to dla większości ludzi maszyny do przemieszczania się z punktu A do punktu B. Ale dla takich jak ja to coś więcej, silnik jest jak drugie serce a, akumulator, rozrusznik, przerywnik, cewka, świece są jak respirator, który ciągle to serce przywraca do życia i nie da się tego wszystkiego opisać słowami bo to jest miłość i pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominikf6 Opublikowano 27 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Może ja się czepiam ale czy ten czarny mat nie powinien być stonowany zgodnie z kolorystyką zdjęcia? Rozumiem, ze robisz to za darmo i absolutnie nie mam obiekcji ale jakoś nienaturalnie wygląda Właśnie wiem tylko też dużo zależy od światła. Oczywiście dało by się lepiej ale uczę się dopiero. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Kosmaty niech kolega najpierw się troszkę poduczy ha 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit71 Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Kosmaty niech kolega najpierw się troszkę poduczy ha Dominikf6 podrzucił fajny temat,a tu jak zwykle na forach... Może kolega LUBIANY go poduczy" ha" 0 Cytuj "Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Dominikf6 podrzucił fajny temat,a tu jak zwykle na forach... Może kolega LUBIANY go poduczy" ha" Nie twierdzę , że to co robi Dominikf6 nie jest fajnym pomysłem , trening czyni mistrza i tego mu życzę. Nie mam zamiaru nikogo uczyć , a uwagi w stylu pitu pitu nie wiem o czym są śmieszne. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominikf6 Opublikowano 27 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Dla Tomahowk: - paski na koła - przewody hamulcowe - sety - ciężarki - klamka hamulca 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Tak trzymaj kolego to jest super 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 good job Dominik Tomek, te paski na koła + przewody (oplot, zielony) winienneś rozważyć - na prawdę dobrze to wygląda 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Paski już mam a oplot git wygląda. Dzięki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Dla Tomahowk: Fajnie wygląda Tomka Kawa ale jedna mała uwaga: jak już z całego srebra zrobione złoto to może tylne sety też ? Ewentualnie złote tarcze hamulcowe, jak te już Tomek zużyje. Jeśli możesz Dominiku daj proszę po moich sugestiach, jestem ciekaw efektu Tak czy inaczej: dobra robota! 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominikf6 Opublikowano 27 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Fajnie wygląda Tomka Kawa ale jedna mała uwaga: jak już z całego srebra zrobione złoto to może tylne sety też ? Ewentualnie złote tarcze hamulcowe, jak te już Tomek zużyje. Jeśli możesz Dominiku daj proszę po moich sugestiach, jestem ciekaw efektu Tak czy inaczej: dobra robota! Proszę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Proszę. O wiele lepiej I dalej uważam, że ze złotymi tarczami hamulcowymi będzie mega 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi