Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapisane w kapowniku.

"Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe,
ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."

Opublikowano

fajna impreza byla rok temu, palenie gumy na calego motorami i bmw z jakiejs grupy piotrkowskiej :smile: impreza zaliczona prawie do udanych gdyby nie za dluga i za wolna objazdowka po lokalnych wioskach. ciut za dlugo i stanowczo za wolno :smile: mniej wiecej po polowie drogi odechciewalo sie juz jechac i czlowiek sie modlil aby byl juz koniec :P

Opublikowano

Stanio jak będziesz leciał to pamiętaj o mnie i daj znać, chętnie też się przejadę do Moszczenicy :smile:

Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie...

Opublikowano

w tamtym roku bylo bmw team piotrkow znam ta grupe bylem na ich rozpoczeciu 30,03,2014 chłopaki nie zaluja aut i gum

:smile:

Opublikowano

Niektórzy mieli oponki na zmianę, niektórzy chyba na felgach bądź laweta wracali :biggrin: Podlece, może chłopaki z ETM będą jechać, to ja po drodze :smile:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

I jak leci ktoś do Moszczenicy?? Gdzie i o której jakieś spotkanie? Jak coś to ja z Tomaszowa ruszam .

Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie...

Opublikowano

czekamy aż się meteo ogarnie a zaczyna wyglądać optymistycznie na sobotę :smile:

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

Opublikowano

I co tu wybrać 17 paradę czy 18 zabawę taneczną ? :riding:  :riding:  :riding:

Opublikowano

To jeżeli pogoda pozwoli to może zbiórka pod placem wolności o 12.00 .

Opublikowano (edytowane)

To Twoje białe moto widziałem we wjeździe na "plac", za nim stał b6 niebieski :biggrin: Spoko impreza nawet ale w tamtym roku więcej ludzi było, pewnie pogoda :smile:

PS Link mi nie działa :/

Edytowane przez Ice (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Byłem, pozytywna imprezka :smile:

Opublikowano

po zdjeciach i filmach odnosze wrażenie ze było 50% frekwencji z poprzedniego roku.