krzysiu421 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Dzięki za udany wypad,pozdrowienia dla nowych znajomych. 1 Cytuj
Suchy-wolk Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Dzięki za udany wypad! Chłopaki nie wytrzymali i jeszcze chyba latają 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
s2nter Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Latają, latają Ja dopiero niedawno się od nich odłączyłem i już w domu - jakoś dojechałem Dzięki wszystkim za towarzystwo i do następnego Było świetnie, szkoda tylko, że mnie maszyna sabotowała Co do rozpoczęcia to szału nie było, ale to nie wesołe miasteczko 0 Cytuj Kiedy wsiadam na motocykl, budzę się ze snu i zaczynam prawdziwie żyć...
boroś Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Ważne że wszyscy cali do następnego 0 Cytuj boroś LwG!
lupo1978 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2014 (edytowane) my tez juz w domciu http://youtu.be/5q-8dWbbKps Edytowane 21 Kwietnia 2014 przez lupo1978 (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj
Dann Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Na to wychodzi . Kilkanaście minut po tym jak odjechaliście strażoki odpaliły armatkę My jeszcze doczekali pokazu armatki 2 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
MANIUTEK Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2014 http://youtu.be/5q-8dWbbKps załapałem się w akcji .... a kto dzisiaj foty robił na żłobnicy potrzebuje jakąś dostać żeby zobaczyć moją koślawą pozycje na moto 0 Cytuj
Sławek89 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Dzięki za mile spędzony świąteczny poniedziałek;) to gdzie następne rozpoczęcie? pozdrowienia i do zobaczenia 0 Cytuj
Lazy An (anetaisuzi) Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2014 (edytowane) Maniuś nawet ja się załapałam za żółtą Hondą Łukasza i Marty o dziwo bo ciągle gdzieś się Wam gubiłam A te twoje jazdy nie były takie koślawe Edytowane 22 Kwietnia 2014 przez Lazy An (anetaisuzi) (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Lazy An
Ziben Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Co do nowych znajomych - pozdrowionka.... Na podsumowanie Pabianice dziękują za zorganizowanie się pod 3-Korony. Byli koledzy z Łodzi, Andrespola, Piotrkowa, Tomaszowa i okolic. Naliczyłem ponad 60 maszyn. Gdy czołówka była pod cmentarzem, koniec opuszczał parking pod domem handlowym. Wrażenia niezłe, miło jechać w doborowym towarzystwie. Ludzie na ulicach mieli co oglądać. Pamiętam gdy pod parking w Pabianicach podeszła jakaś 30 sto osobowa grupa z wiadrami wody. Jak nas zobaczyli zrezygnowali..... Przy okazji pozdrowienia dla kolegi na BM-ce który nie dojechał do Bełchatowa. Ważne zdrowie i z tego co wiem było ok. Maszyny niestety szkoda a tu serce nie sługa i boli... Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam "ZIBEN" - znak szczególny - czaszki na kufrach czarnego DragStara .... może teraz Skierniewice???? 1 Cytuj
Marti Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2014 no no lali wczoraj w Pabianicach, gdzie indziej z resztą tez ale taki dzień.. polatane 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najlepsza rzecz jaką można robić w ubraniu"
Chemiczna Malina Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2014 udało mi się na wycieczkę załapać i bardzo miło spędziłam czas :-) 1 Cytuj Too fast to live, too young to die !!! Moje motofotografie - http://motocykle-lodz.pl/topic/6133-mototematycznie/
żółwik Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Dzięki za miłą wycieczkę do Bełchatowa i dalej 1 Cytuj
pistolero85 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Kupa fajnych maszyn, dzięki za trip 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi