Skocz do zawartości

Rozpoczęcie Sezonu Bełchatów 2014

Kitket987

Rekomendowane odpowiedzi

Dzięki za udany wypad! Chłopaki nie wytrzymali i jeszcze chyba latają  :riding:  

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Latają, latają ;) Ja dopiero niedawno się od nich odłączyłem i już w domu - jakoś dojechałem :biggrin:

Dzięki wszystkim za towarzystwo i do następnego ;) Było świetnie, szkoda tylko, że mnie maszyna sabotowała :biggrin:

Co do rozpoczęcia to szału nie było, ale to nie wesołe miasteczko ;)

Kiedy wsiadam na motocykl, budzę się ze snu i zaczynam prawdziwie żyć...

Na to wychodzi :smile: . Kilkanaście minut po tym jak odjechaliście strażoki odpaliły armatkę :decayed:

My jeszcze doczekali pokazu armatki  :decayed: 

Nie mam siły, by wstać,

nie mam siły, by iść.
Nie mam siły, by grać,
nie mam siły, by żyć.
Eksploduje mój mózg,
atakuje mnie chłód.
Zasypuje rój gruz,
to rujnuje mnie znów,
ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,

Lazy An (anetaisuzi)

Maniuś nawet ja się załapałam za żółtą Hondą Łukasza i Marty o dziwo bo ciągle gdzieś się Wam gubiłam :hihi: A te twoje jazdy nie były takie koślawe :riding:

Edytowane przez Lazy An (anetaisuzi) (wyświetl historię edycji)

Lazy An

Co do nowych znajomych - pozdrowionka....

Na podsumowanie Pabianice dziękują za zorganizowanie się pod 3-Korony. Byli koledzy z Łodzi, Andrespola, Piotrkowa, Tomaszowa i okolic. Naliczyłem ponad 60 maszyn. Gdy czołówka była pod cmentarzem, koniec opuszczał parking pod domem handlowym. Wrażenia niezłe, miło jechać w doborowym towarzystwie. Ludzie na ulicach mieli co oglądać. Pamiętam gdy pod parking w Pabianicach podeszła jakaś 30 sto osobowa grupa z wiadrami wody. Jak nas zobaczyli zrezygnowali..... Przy okazji pozdrowienia dla kolegi na BM-ce który nie dojechał do Bełchatowa. Ważne zdrowie i z tego co wiem było ok. Maszyny niestety szkoda a tu serce nie sługa i boli...

Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam

"ZIBEN" - znak szczególny - czaszki na kufrach czarnego DragStara ;)

.... może teraz Skierniewice????