Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bede dopiero 12:30 na Pabianickiej moze uda sie 12:15... poczekacie?

Opublikowano

Obawiam się procentów w moim ciele, ale chyba na 12.00 się uda  :riding:

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Opublikowano

Admin nie chlej tyle bo na winkle trza lecieć  :hihi:

Opublikowano

15 minut zawsze się czeka,także luzik.

Proponuję przez Pabianice...

Można też trasą,zależy kto ma większy fun

;-)

CGLasNM.jpg

Opublikowano

Heyka

Zbieram ekipę z Pabianic na zlot do Bełchatowa. Spotkanie pod domem handlowym SDH 3 Korony w centrum miasta o 12:00. Jeśli jedziecie przez Pabianice, w centrum zbierzemy większa ekipę i wybierzemy się w kilkanaście maszyn. Przy okazji zapraszam na facebooka - motocykliści pabianice - https://www.facebook.com/pages/Motocykli%C5%9Bci-Pabianice/697528666972180

Do zobaczenia w poniedziałek

Opublikowano

Tak,lecimy przez P-ce przez Trzy Korony.Poczekajcie.

Opublikowano

Zatem zbieramy się pod SDH 3 Korony... 12:00, mamy mały zapasik czasu...

Opublikowano

3 korony to dobry punkt przelotowy. Nawet jeśli z Pabianic niewielu będzie chętnych to przez Pabianice spora grupa powinna jechać.... 

Opublikowano

No niestety dyżur. Chyba zmienię zmianę bo zawsze jak jest jakaś impreza to wypada na mojej. :angry:

Opublikowano

Qrde masakra z data rozpoczecia i godzina, bo nawet jakby sie udalo uciec od stolu to 13ta kompletnie zabija ta mozliwosc. Chociaz 15ta..

Opublikowano

Proponuję poczekać w Pabianicach na grupę z Łodzi tak do 12.35

Jak coś to 3 korony.

CGLasNM.jpg

Opublikowano (edytowane)

Ja mimo że z Pabianic to chyba do Łodzi skocze, mało mi jeżdżenia :biggrin:

Proponuję poczekać w Pabianicach na grupę z Łodzi tak do 12.35

mogę być przewodnikiem :P

Edytowane przez MACIEKgsxr (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Jak pogoda będzie to o 11-tej zbiórka pod POLO w Andrespolu kto chętny zapraszamy potem ruszamy na Pabianicką  :riding:

Opublikowano

jak pogoda pozwoli lece :smile: fajnieby było się spotkać z ekipa z Lodzi po drodze do Bełchatowa

Opublikowano

Kurcze tak mnie nosi,że już dziś bym pędził...

CGLasNM.jpg

Opublikowano

Kurcze tak mnie nosi,że już dziś bym pędził...

He, he :biggrin:  skądś to znam :biggrin:

Opublikowano

Mam nadzieję,że nie będzie padać...

CGLasNM.jpg

Opublikowano

Do której zatem mamy czekać pod 3-ma koronami w Pabianicach? Zbieramy się na 12:00 na Łódź poczekamy te kilkanaście minut. Dajcie znać na którą dojedziecie do Pabianic...?

Opublikowano

zbiórka w Bełchatowie o 13:30, to może poczekajcie do jakiejś 12:30-40 :smile: i tak zdążymy  :riding:

Opublikowano

ponieważ i mnie kiedyś wypadałoby rozpocząć sezon oficjalnie to pojawia się pytanie:

Wszyscy chcecie stać i się modlić, świecić paradować czy może ktoś ma ochotę tylko zajrzeć i leci gdzieś dalej ??? 

Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!!

Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie.

Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!!

Opublikowano

Jak zauważyłeś do najświętszych nie należę ale to dobra okazja zebrać się grupą i pojechać w określonym celu a co dalej to czas pokaże ;)

Lazy An (anetaisuzi)
Opublikowano

Ja się jeszcze w tym roku nie modliłam,to się chętnie pomodlę a potem :pope:  :hammer:  i :riding:

Lazy An

Opublikowano

Chciałby dołaczyc do kogoś z Lodzi bo moja ekipa z Tomaszowa zachla ryj i nikt nie jedzie moj tel 507234111 jakby ktoś mógł to poprosze o info