krzysiu421 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Dzięki za udany wypad,pozdrowienia dla nowych znajomych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Dzięki za udany wypad! Chłopaki nie wytrzymali i jeszcze chyba latają 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s2nter Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Latają, latają Ja dopiero niedawno się od nich odłączyłem i już w domu - jakoś dojechałem Dzięki wszystkim za towarzystwo i do następnego Było świetnie, szkoda tylko, że mnie maszyna sabotowała Co do rozpoczęcia to szału nie było, ale to nie wesołe miasteczko 0 Cytuj Kiedy wsiadam na motocykl, budzę się ze snu i zaczynam prawdziwie żyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Ważne że wszyscy cali do następnego 0 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lupo1978 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 (edytowane) my tez juz w domciu http://youtu.be/5q-8dWbbKps Edytowane 21 Kwietnia 2014 przez lupo1978 (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Na to wychodzi . Kilkanaście minut po tym jak odjechaliście strażoki odpaliły armatkę My jeszcze doczekali pokazu armatki 2 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANIUTEK Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 http://youtu.be/5q-8dWbbKps załapałem się w akcji .... a kto dzisiaj foty robił na żłobnicy potrzebuje jakąś dostać żeby zobaczyć moją koślawą pozycje na moto 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek89 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Dzięki za mile spędzony świąteczny poniedziałek;) to gdzie następne rozpoczęcie? pozdrowienia i do zobaczenia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lazy An (anetaisuzi) Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 (edytowane) Maniuś nawet ja się załapałam za żółtą Hondą Łukasza i Marty o dziwo bo ciągle gdzieś się Wam gubiłam A te twoje jazdy nie były takie koślawe Edytowane 22 Kwietnia 2014 przez Lazy An (anetaisuzi) (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Lazy An Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziben Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Co do nowych znajomych - pozdrowionka.... Na podsumowanie Pabianice dziękują za zorganizowanie się pod 3-Korony. Byli koledzy z Łodzi, Andrespola, Piotrkowa, Tomaszowa i okolic. Naliczyłem ponad 60 maszyn. Gdy czołówka była pod cmentarzem, koniec opuszczał parking pod domem handlowym. Wrażenia niezłe, miło jechać w doborowym towarzystwie. Ludzie na ulicach mieli co oglądać. Pamiętam gdy pod parking w Pabianicach podeszła jakaś 30 sto osobowa grupa z wiadrami wody. Jak nas zobaczyli zrezygnowali..... Przy okazji pozdrowienia dla kolegi na BM-ce który nie dojechał do Bełchatowa. Ważne zdrowie i z tego co wiem było ok. Maszyny niestety szkoda a tu serce nie sługa i boli... Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam "ZIBEN" - znak szczególny - czaszki na kufrach czarnego DragStara .... może teraz Skierniewice???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marti Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 no no lali wczoraj w Pabianicach, gdzie indziej z resztą tez ale taki dzień.. polatane 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najlepsza rzecz jaką można robić w ubraniu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemiczna Malina Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 udało mi się na wycieczkę załapać i bardzo miło spędziłam czas :-) 1 Cytuj Too fast to live, too young to die !!! Moje motofotografie - http://motocykle-lodz.pl/topic/6133-mototematycznie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Dzięki za miłą wycieczkę do Bełchatowa i dalej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pistolero85 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Kupa fajnych maszyn, dzięki za trip 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi