SMmaciek Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 info masz pare postów wcześniej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pistolero85 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Tomaszów może do Andrespola podjechać na ok.11. Później na Pabianicka, Wylot z Łodzi ok 12.20 Później 3 korony w Pabianicach o.12.35 Później Bełchatów. Myślę że plan dobry. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek89 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 ponieważ i mnie kiedyś wypadałoby rozpocząć sezon oficjalnie to pojawia się pytanie: Wszyscy chcecie stać i się modlić, świecić paradować czy może ktoś ma ochotę tylko zajrzeć i leci gdzieś dalej ??? Jestem za:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zontey Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 (edytowane) Przez Piotrków lecicie? Może tam byśmy się spotkali (możemy poczekać na was). Ja przed 12 się nie urwę chyba :/ Edytowane 20 Kwietnia 2014 przez Zontey (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor STG Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 (edytowane) Przez Piotrków lecicie? Może tam byśmy się spotkali (możemy poczekać na was). Ja przed 12 się nie urwę chyba :/ LECIMY z Pabianic na Bełchatów nie do Piotrkowa.Ale może kiedyś https://www.google.pl/maps/dir/Pabianicka+119%2F131,+%C5%81%C3%B3d%C5%BA/Daleka+15,+Be%C5%82chat%C3%B3w/@51.5416749,19.1661343,10z/data=!4m13!4m12!1m5!1m1!1s0x471a34573bae0a31:0xd5018b3af1e245d7!2m2!1d19.437672!2d51.7196209!1m5!1m1!1s0x471a19ea3d69e165:0x9ef969333c14a3d2!2m2!1d19.3893357!2d51.35972 Edytowane 20 Kwietnia 2014 przez Gregor STG (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zontey Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 (edytowane) LECIMY z Pabianic na Bełchatów nie do Piotrkowa.Ale może kiedyś Ale przez Piotrków też można No nic, jak się uda to może gdzieś was złapiemy po drodze, ew. wybierzemy opcję Rafała Edytowane 20 Kwietnia 2014 przez Zontey (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lazy An (anetaisuzi) Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Gregor dawaj do Pabianic masz blisko my też tam lecimy 0 Cytuj Lazy An Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 No to wymyślilem. Łódź, zlobnica i wracając w zależności od pory albo na paradę albo pod pg nr 3 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lupo1978 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 i ja bede o 12 na pabianickiej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pistolero85 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Choć pogoda taka sobie, to 14 stopni i brak opadów wystarczą. Zapowiadają bez opadów deszczu Temp max 19 stopni 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s2nter Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Ja jednak nie zdążę się ogarnąć, także udanego wypadu i do następnego razu 1 Cytuj Kiedy wsiadam na motocykl, budzę się ze snu i zaczynam prawdziwie żyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor STG Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Ja jednak nie zdążę się ogarnąć, także udanego wypadu i do następnego razu Nic nowego 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s2nter Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Haha no wiem W tajemnicy powiem, że może jednak się uda 0 Cytuj Kiedy wsiadam na motocykl, budzę się ze snu i zaczynam prawdziwie żyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esquina Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Dawaj! Szykuj się a nie na forum siedzisz 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zontey Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 @Dann dojechaliście do domu? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 zlot zaliczony:) atrakcje jak na Bełchatów trochę slabe. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 W bełchatowie byłem chwilę ale wypad udany. Teraz w nagrodę rodzinna impreza. Dzięki wszystkim 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg Sin Key Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Dziekuje za dzisiejszy przelot do Belchatowa..pozniej na taras i winkle...latanie z wami jest superanckie.. do zobaczyska :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zontey dotarłem cały i zdrowy , dziękować całej trójce ... Zontey dotarłem cały i zdrowy , dziękować całej trójce ... 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lazy An (anetaisuzi) Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 No i znowu się nie pomodliłam moja grupa stanęła pod Kauflandem bo myśleli że to Kościół, ale chociaż Żłobnica zaliczona. Było miło dzięki wszystkim, właśnie wróciłam do domu i mnie wszystko boli 2 Cytuj Lazy An Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Dzięki wszystkim za udany wypad , a i winkle zaliczone 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwaśny Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Również wielkie dzięki za wspólną podróż (moją pierwszą z Wami) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Straż się popisała i pięknie umyła mi Afrę Miałem sp***dalać ale se myślę po ch..j Dawno tyle wody nie przyjęła babcia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Straż się popisała i pięknie umyła mi Afrę Miałem sp***dalać ale se myślę po ch..j Dawno tyle wody nie przyjęła babcia to chyba my twą afryke ogladali stała blisko barierek 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Na to wychodzi . Kilkanaście minut po tym jak odjechaliście strażoki odpaliły armatkę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi