Greg Sin Key Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Bede dopiero 12:30 na Pabianickiej moze uda sie 12:15... poczekacie? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Obawiam się procentów w moim ciele, ale chyba na 12.00 się uda 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Admin nie chlej tyle bo na winkle trza lecieć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pistolero85 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 15 minut zawsze się czeka,także luzik. Proponuję przez Pabianice... Można też trasą,zależy kto ma większy fun ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziben Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Heyka Zbieram ekipę z Pabianic na zlot do Bełchatowa. Spotkanie pod domem handlowym SDH 3 Korony w centrum miasta o 12:00. Jeśli jedziecie przez Pabianice, w centrum zbierzemy większa ekipę i wybierzemy się w kilkanaście maszyn. Przy okazji zapraszam na facebooka - motocykliści pabianice - https://www.facebook.com/pages/Motocykli%C5%9Bci-Pabianice/697528666972180 Do zobaczenia w poniedziałek 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor STG Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Tak,lecimy przez P-ce przez Trzy Korony.Poczekajcie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziben Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zatem zbieramy się pod SDH 3 Korony... 12:00, mamy mały zapasik czasu... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 A już myslałem że z Pabianic nikt nie rusza 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziben Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 3 korony to dobry punkt przelotowy. Nawet jeśli z Pabianic niewielu będzie chętnych to przez Pabianice spora grupa powinna jechać.... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rescuer Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 No niestety dyżur. Chyba zmienię zmianę bo zawsze jak jest jakaś impreza to wypada na mojej. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Qrde masakra z data rozpoczecia i godzina, bo nawet jakby sie udalo uciec od stolu to 13ta kompletnie zabija ta mozliwosc. Chociaz 15ta.. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pistolero85 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Proponuję poczekać w Pabianicach na grupę z Łodzi tak do 12.35 Jak coś to 3 korony. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 (edytowane) Ja mimo że z Pabianic to chyba do Łodzi skocze, mało mi jeżdżenia Proponuję poczekać w Pabianicach na grupę z Łodzi tak do 12.35 mogę być przewodnikiem Edytowane 20 Kwietnia 2014 przez MACIEKgsxr (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Jak pogoda będzie to o 11-tej zbiórka pod POLO w Andrespolu kto chętny zapraszamy potem ruszamy na Pabianicką 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matttm1 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 jak pogoda pozwoli lece fajnieby było się spotkać z ekipa z Lodzi po drodze do Bełchatowa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiu421 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 11.30 pod ZOO 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pistolero85 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Kurcze tak mnie nosi,że już dziś bym pędził... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Kurcze tak mnie nosi,że już dziś bym pędził... He, he skądś to znam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pistolero85 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Mam nadzieję,że nie będzie padać... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziben Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Do której zatem mamy czekać pod 3-ma koronami w Pabianicach? Zbieramy się na 12:00 na Łódź poczekamy te kilkanaście minut. Dajcie znać na którą dojedziecie do Pabianic...? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 zbiórka w Bełchatowie o 13:30, to może poczekajcie do jakiejś 12:30-40 i tak zdążymy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 ponieważ i mnie kiedyś wypadałoby rozpocząć sezon oficjalnie to pojawia się pytanie: Wszyscy chcecie stać i się modlić, świecić paradować czy może ktoś ma ochotę tylko zajrzeć i leci gdzieś dalej ??? 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziben Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Jak zauważyłeś do najświętszych nie należę ale to dobra okazja zebrać się grupą i pojechać w określonym celu a co dalej to czas pokaże 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lazy An (anetaisuzi) Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Ja się jeszcze w tym roku nie modliłam,to się chętnie pomodlę a potem i 1 Cytuj Lazy An Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matttm1 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Chciałby dołaczyc do kogoś z Lodzi bo moja ekipa z Tomaszowa zachla ryj i nikt nie jedzie moj tel 507234111 jakby ktoś mógł to poprosze o info 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi