Wino Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 http://tablica.pl/oferta/honda-cbr-600-f3-full-stunt-pies-klatka-smok-itd-stan-bdb-okazja-lodz-CID5-ID5cb5X.html#2dc768ed83Byłem dziś obejrzeć. Nie powiem, styrana trochę jest ale niestety więcej sam nic się nie dowiem. Może ktos by pomógł w oględzinach? Pomijająć to że nie ma zegarów i bak wygląda nie ciekawie to mi się podoba i jestem skłonny ją kupić.Pomóżcię proszęęęęęęęęęęęęęę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAFAY Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 siema kolego , co jednak puszki sie znudzily czy jak? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wino Opublikowano 21 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Kłopoty finanoswe - w sumie bardziej rodzinne i jeep/kasa za niego są dla mnie zamrożone 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAFAY Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 to lipa troche , fajny ten piesek za ta kase ale pewnie szrot juz , przegrzany z 1000x , kolega se skleil stuntpieska i nie kreci go taka jazda ..... dobre 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wino Opublikowano 21 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Podobno ma hayabuse na co dzien... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAFAY Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 moze i tak , musisz z kims oblukac , i nic tylko brac he he , jak bedzie spoko 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wino Opublikowano 21 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Czekam na kogoś kto pomoże i obejrzy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Poniedziałek wtorek środa czwartek piątek po południu mogę Ci to zobaczyć, odwdzieczysz sie flaszką 0.7 i będzie gites. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wino Opublikowano 22 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 daj namiary na pw 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Ja go nie widziałem nigdy żeby latał 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wino Opublikowano 24 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Moto stoi na bydgoskiej. Gość mówił że on go na busa pakował i wywoził gdzieś do jazdy. Podobno dużo sie nie najeździł bo nie ma czasu...Mam nadzieje że w tygodniu z Andrzejem obejrzymy dokładniej sprzęt 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 dostałeś info na pw 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wino Opublikowano 24 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Ok, wiem Bo jeszcze się zastanawiam nad tymhttp://tablica.pl/oferta/suzuki-gsx-r-1100-olejak-CID5-ID3SWqt.html#6a15eb6da8 W środę mam wolne w pracy więc pewno się zgadamy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateoLDZ Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Jest moc 0 Cytuj HONDA CBR 1000RR <<<< sprawdź to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wino Opublikowano 25 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Wiem Widziałem Podobno silnik ma nowy już 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gixer600 Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 a ja jestem ciekaw jak jest z przeglądem przy pomalowanej ramie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi