Skocz do zawartości

Garaż Teofilów - Żabieniec

michal_lc4

Rekomendowane odpowiedzi

Sytuacja taka  :smile:  Jako że miałem kilka pytań i wiem że jest sporo osób na Teo z formu napisze ogólnie. Mam (częściowo) wolny garaż na Żabieńcu. Jeżeli znalazły by się 3-4 osoby chcące tam parkować motocykle moge garaż "odnająć". Zrzutka była by po jakieś 50 zeta. Fajnie jeszcze było by, gdyby były to osoby znającę się choć trochę, bądź znane (osobiście) z forum. Nie chcę zbytnio wynajmować "obcym" tym bardziej że będzie to wspólne, a moto jakąś wartość przedstawia. Garaż jest tak jak już wspomniałem na Żabieńcu, na Woronicza w ciągu z innymi garażami. Niestety na chwilę obecną nie ma prądu, ale na momencie mogę zorganizowac światło potrzebne do wieczornego parkowania. Tak że ten, no, więcej na priv lub tel. 537 440 995

PS. Jak nie znajdzie się te 3-4 osoby garaż sprzedaję i "szansa" przepadnie  :P Chyba że ktoś chce sobie auto przyparkować na dłuższy okres czasu to moge dogadać się z jedną osobą  :smile:

Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane...  :P   SUPERMOTO LDZ
       Inspekcja Rowów Przydrożnych   :riding:                                                                          https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel