Marti Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2014 fajnie było dużo wiedzy i praktyki.. podziękować organizatorom i uczestnikom a Kosmaty - THE BEST od razu wszyscy się ożywili bo coś po pizzy spać się zachciało 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najlepsza rzecz jaką można robić w ubraniu"
Dominikf6 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Było super. Chętnie powtórzę takie coś ponownie. 0 Cytuj
żółwik Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Szkolenie super Było warto ciekawie i na luzie. 0 Cytuj
kosmaty Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Było gitarowo, bardzo fajnie sprzedana wiedza, a co do mojego pytania to co.. no ciekaw byłem jak to jest 1 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html
cekal Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2014 (edytowane) Bardzo wartościowe i fajne szkolenie. Jesteśmy z Ewą pod wrażeniem! Takich zajęć praktycznych nigdy za wiele. No i na koniec prezenty - miły akcent Dziękujemy sponsorom PS. Bardzo spodobał mi się pokaz ratowniczki - jak zastąpić temblak swoim T-shirtem... Edytowane 6 Kwietnia 2014 przez cekal (wyświetl historię edycji) 3 Cytuj
Thebestof78 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Było gitarowo, bardzo fajnie sprzedana wiedza, a co do mojego pytania to co.. no ciekaw byłem jak to jest Kosmaty pytałam kumpla i on mówi, że to wcale nie prawda bo jednak staje A szkolenie super sprawa Pozdrawiam prowadzących i uczestników 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...
Agi Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Chyba nie było/nie będzie osoby, której by się nie podobało, było zajefajnie, zabawnie i oczywiście dobrze przekazana wiedza 0 Cytuj Non quo sed quo modo
Siwy Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Ogrom przydatnej i praktycznej wiedzy podany w bardzo przystępny sposób. Wielkie dzięki dla organizatorów. Poza tym super forumowa ekipa 0 Cytuj
elfeti Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2014 jedynie szkoda, że nie było losowania tej mt-09 hahaha 1 Cytuj
bercikoski Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2014 (edytowane) jedynie szkoda, że nie było losowania tej mt-09 hahahaAlbo tego GSa... A tak na serio, to bardzo fajnie przygotowane i przeprowadzone szkolenie, nie żałuję wczesnego wstawania. No i dorobiłem się apteczki dla Honoraty. Edytowane 6 Kwietnia 2014 przez bercikoski (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj You'll never ska alone!
Gregor STG Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Super szkolenie podziękowania dla organizatorów i sponsorów 0 Cytuj
Dominikf6 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2014 jedynie szkoda, że nie było losowania tej mt-09 hahaha Bo to było na zasadzie kto pierwszy ją zapakuje do samochodu 1 Cytuj
kulka Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Megazadowolenie z dzisiejszego dnia! Palce rano troszkę zmarzły jak jechałem z Łasku ale klimat na szczęście był gorący! Jeśli będzie jeszcze takie szkolenie to napewno się pisze bo wiedzy nigdy za dużo. O Ratownikach prowadzących się nie rozpisuję bo to Mega Profesjonaliści ! Dzięki 0 Cytuj
bocianlask Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2014 W 100% warto było wstać w niedziele po 6 i przybyć na szkolenie. Czas zleciał nie wiadomo kiedy w tak zacnym gronie Prowadzący super umieli przekazać wiedzę w bardzo fajny i przyjemny sposób. Wielkie dzięki dla zaangażowanych w projekt 0 Cytuj
Vercyn Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2014 PS. Bardzo spodobał mi się pokaz ratowniczki - jak zastąpić temblak swoim T-shirtem... Akurat musiałem się spóźnić... albo w naszej grupie tego patentu nie było V 0 Cytuj
Suchy-wolk Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2014 no ciekaw byłem jak to jest Akurat musiałem się spóźnić... albo w naszej grupie tego patentu nie było Bo takie bonusy były tylko w grupie z administratorem w drużynie 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Biegal Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2014 +1 do pozytywów! Dzięki dla oragnizatorów jak i 'kursantów' 0 Cytuj
tomahouk Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Było idealnie osoby prowadzące szkolenie luzackie potrafiący w fajny sposób przekazać wiedze .Gratisy super.I dowiedzieliśmy się naprawdę sporo . 0 Cytuj
Rafal77 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Super szkolenie, według mnie tego typu impreza powinna na stałe pojawic sie w kakendarzu forum. 0 Cytuj
Vercyn Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Przydały by się plakietki z ksywką z forum na takich spotkaniach..Niektórzy na pewno świetnie się znają, innym sprawę ułatwili trochę Ci którzy przyjechali na motocyklach - łatwiej teraz was rozszyfrować np. kolegę z ławki Łukasza @kulka. Pozdro, V 0 Cytuj
Biegal Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Super szkolenie, według mnie tego typu impreza powinna na stałe pojawic sie w kakendarzu forum. To w sumie nie głupi pomysł. Raz, że 'wytyczne' co jakiś czas się zmieniają. Dwa, wałkowana i powtarzana wiedza + ćwiczenia, pozwolą się łatwiej opanować w rzeczywistej sytuacji, gdzie dochodzi stres itd. Osobiście chyba nie widziałbym problemu, żeby raz na rok w takim kursie wziąć sobie udział. 0 Cytuj
LUBIANY Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Z tego co piszecie szkolenie naprawdę musiało być super , ja niestety musiałem pracować ale następnym razem chętnie bym się wybrał. Jeśli oczywiście będę miał wolne 0 Cytuj
macbal Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Szkolenie - same pozytywy. Oby takich więcej ! 0 Cytuj Nas ne dogoniat !!!
Arecki_ELW Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Mam nadzieję, że jeśli znów będzie takie szkolenie, to nic już nie stanie na drodze, żeby w końcu wziąć w nim udział... 0 Cytuj
Lans Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Jakie były prezenty i nagrody ? 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi