Skocz do zawartości

Szkolenie Dla Forumowiczów - Pierwsza Pomoc W Wypadkach Drogowych

Suchy-wolk

Rekomendowane odpowiedzi

fajnie było :smile: dużo wiedzy i praktyki.. podziękować organizatorom i uczestnikom :smile: a Kosmaty - THE BEST :P od razu wszyscy się ożywili bo coś po pizzy spać się zachciało :biggrin: 

"Jazda na motocyklu to najlepsza rzecz jaką można robić w ubraniu"

Było gitarowo, bardzo fajnie sprzedana wiedza, a co do mojego pytania to co.. no ciekaw byłem jak to jest :P

Bardzo wartościowe i fajne szkolenie. Jesteśmy z Ewą pod wrażeniem! 

Takich zajęć praktycznych nigdy za wiele.

No i na koniec prezenty - miły akcent  :whistling:  Dziękujemy sponsorom  :smile:

PS. Bardzo spodobał mi się pokaz ratowniczki - jak zastąpić temblak swoim T-shirtem...  :hihi:

Edytowane przez cekal (wyświetl historię edycji)

Było gitarowo, bardzo fajnie sprzedana wiedza, a co do mojego pytania to co.. no ciekaw byłem jak to jest :P

Kosmaty pytałam kumpla i on mówi, że to wcale nie prawda bo jednak staje :P

A szkolenie super sprawa :smile:

Pozdrawiam prowadzących i uczestników :smile:

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

jedynie szkoda, że nie było losowania tej mt-09 hahaha

Albo tego GSa... :sad2:

A tak na serio, to bardzo fajnie przygotowane i przeprowadzone szkolenie, nie żałuję wczesnego wstawania. No i dorobiłem się apteczki dla Honoraty. :biggrin:

Edytowane przez bercikoski (wyświetl historię edycji)

flm_1375891738__88x31.gif

You'll never ska alone!

Megazadowolenie z dzisiejszego dnia! Palce rano troszkę zmarzły jak jechałem z Łasku ale klimat na szczęście był gorący! Jeśli będzie jeszcze takie szkolenie to napewno się pisze bo wiedzy nigdy za dużo. O Ratownikach prowadzących się nie rozpisuję bo to Mega Profesjonaliści !

Dzięki :decayed:  

W 100% warto było wstać w niedziele po 6  i przybyć na szkolenie.

Czas zleciał nie wiadomo kiedy w tak zacnym gronie ;)

Prowadzący super umieli przekazać wiedzę w bardzo fajny i przyjemny sposób.

Wielkie dzięki dla zaangażowanych w projekt :biggrin:

PS. Bardzo spodobał mi się pokaz ratowniczki - jak zastąpić temblak swoim T-shirtem...

Akurat musiałem się spóźnić... albo w naszej grupie tego patentu nie było  :angry:

V

no ciekaw byłem jak to jest

d85265e647a204818737351ba531ceb5.jpg

Akurat musiałem się spóźnić... albo w naszej grupie tego patentu nie było

Bo takie bonusy były tylko w grupie z administratorem w drużynie  :hihi:

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Było idealnie osoby prowadzące szkolenie luzackie potrafiący w fajny sposób przekazać wiedze .Gratisy super.I dowiedzieliśmy się naprawdę sporo .

Przydały by się plakietki z ksywką z forum na takich spotkaniach..Niektórzy na pewno świetnie się znają, innym sprawę ułatwili trochę Ci którzy przyjechali na motocyklach - łatwiej teraz was rozszyfrować :smile:  np. kolegę z ławki Łukasza @kulka.

Pozdro,

Super szkolenie, według mnie tego typu impreza powinna na stałe pojawic sie w kakendarzu forum.

To w sumie nie głupi pomysł.

Raz, że 'wytyczne' co jakiś czas się zmieniają.

Dwa, wałkowana i powtarzana wiedza + ćwiczenia, pozwolą się łatwiej opanować w rzeczywistej sytuacji, gdzie dochodzi stres itd.

Osobiście chyba nie widziałbym problemu, żeby raz na rok w takim kursie wziąć sobie udział.

Z tego co piszecie szkolenie naprawdę musiało być super , ja niestety musiałem pracować ale następnym razem chętnie bym się wybrał. Jeśli oczywiście będę miał wolne :smile:

Mam nadzieję, że jeśli znów będzie takie szkolenie, to nic już nie stanie na drodze, żeby w końcu wziąć w nim udział... :sad2:

128330.png