Marti Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 fajnie było dużo wiedzy i praktyki.. podziękować organizatorom i uczestnikom a Kosmaty - THE BEST od razu wszyscy się ożywili bo coś po pizzy spać się zachciało 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najlepsza rzecz jaką można robić w ubraniu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominikf6 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Było super. Chętnie powtórzę takie coś ponownie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Szkolenie super Było warto ciekawie i na luzie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Było gitarowo, bardzo fajnie sprzedana wiedza, a co do mojego pytania to co.. no ciekaw byłem jak to jest 1 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cekal Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 (edytowane) Bardzo wartościowe i fajne szkolenie. Jesteśmy z Ewą pod wrażeniem! Takich zajęć praktycznych nigdy za wiele. No i na koniec prezenty - miły akcent Dziękujemy sponsorom PS. Bardzo spodobał mi się pokaz ratowniczki - jak zastąpić temblak swoim T-shirtem... Edytowane 6 Kwietnia 2014 przez cekal (wyświetl historię edycji) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Było gitarowo, bardzo fajnie sprzedana wiedza, a co do mojego pytania to co.. no ciekaw byłem jak to jest Kosmaty pytałam kumpla i on mówi, że to wcale nie prawda bo jednak staje A szkolenie super sprawa Pozdrawiam prowadzących i uczestników 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agi Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Chyba nie było/nie będzie osoby, której by się nie podobało, było zajefajnie, zabawnie i oczywiście dobrze przekazana wiedza 0 Cytuj Non quo sed quo modo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Ogrom przydatnej i praktycznej wiedzy podany w bardzo przystępny sposób. Wielkie dzięki dla organizatorów. Poza tym super forumowa ekipa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfeti Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 jedynie szkoda, że nie było losowania tej mt-09 hahaha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bercikoski Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 (edytowane) jedynie szkoda, że nie było losowania tej mt-09 hahahaAlbo tego GSa... A tak na serio, to bardzo fajnie przygotowane i przeprowadzone szkolenie, nie żałuję wczesnego wstawania. No i dorobiłem się apteczki dla Honoraty. Edytowane 6 Kwietnia 2014 przez bercikoski (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj You'll never ska alone! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor STG Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Super szkolenie podziękowania dla organizatorów i sponsorów 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominikf6 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 jedynie szkoda, że nie było losowania tej mt-09 hahaha Bo to było na zasadzie kto pierwszy ją zapakuje do samochodu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Megazadowolenie z dzisiejszego dnia! Palce rano troszkę zmarzły jak jechałem z Łasku ale klimat na szczęście był gorący! Jeśli będzie jeszcze takie szkolenie to napewno się pisze bo wiedzy nigdy za dużo. O Ratownikach prowadzących się nie rozpisuję bo to Mega Profesjonaliści ! Dzięki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bocianlask Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 W 100% warto było wstać w niedziele po 6 i przybyć na szkolenie. Czas zleciał nie wiadomo kiedy w tak zacnym gronie Prowadzący super umieli przekazać wiedzę w bardzo fajny i przyjemny sposób. Wielkie dzięki dla zaangażowanych w projekt 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vercyn Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 PS. Bardzo spodobał mi się pokaz ratowniczki - jak zastąpić temblak swoim T-shirtem... Akurat musiałem się spóźnić... albo w naszej grupie tego patentu nie było V 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 no ciekaw byłem jak to jest Akurat musiałem się spóźnić... albo w naszej grupie tego patentu nie było Bo takie bonusy były tylko w grupie z administratorem w drużynie 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biegal Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 +1 do pozytywów! Dzięki dla oragnizatorów jak i 'kursantów' 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Było idealnie osoby prowadzące szkolenie luzackie potrafiący w fajny sposób przekazać wiedze .Gratisy super.I dowiedzieliśmy się naprawdę sporo . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal77 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Super szkolenie, według mnie tego typu impreza powinna na stałe pojawic sie w kakendarzu forum. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vercyn Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Przydały by się plakietki z ksywką z forum na takich spotkaniach..Niektórzy na pewno świetnie się znają, innym sprawę ułatwili trochę Ci którzy przyjechali na motocyklach - łatwiej teraz was rozszyfrować np. kolegę z ławki Łukasza @kulka. Pozdro, V 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biegal Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Super szkolenie, według mnie tego typu impreza powinna na stałe pojawic sie w kakendarzu forum. To w sumie nie głupi pomysł. Raz, że 'wytyczne' co jakiś czas się zmieniają. Dwa, wałkowana i powtarzana wiedza + ćwiczenia, pozwolą się łatwiej opanować w rzeczywistej sytuacji, gdzie dochodzi stres itd. Osobiście chyba nie widziałbym problemu, żeby raz na rok w takim kursie wziąć sobie udział. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Z tego co piszecie szkolenie naprawdę musiało być super , ja niestety musiałem pracować ale następnym razem chętnie bym się wybrał. Jeśli oczywiście będę miał wolne 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macbal Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Szkolenie - same pozytywy. Oby takich więcej ! 0 Cytuj Nas ne dogoniat !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Mam nadzieję, że jeśli znów będzie takie szkolenie, to nic już nie stanie na drodze, żeby w końcu wziąć w nim udział... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Jakie były prezenty i nagrody ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi