Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Szkolenie Dla Forumowiczów - Pierwsza Pomoc W Wypadkach Drogowych

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

fajnie było :smile: dużo wiedzy i praktyki.. podziękować organizatorom i uczestnikom :smile: a Kosmaty - THE BEST :P od razu wszyscy się ożywili bo coś po pizzy spać się zachciało :biggrin: 

"Jazda na motocyklu to najlepsza rzecz jaką można robić w ubraniu"

Opublikowano

Było super. Chętnie powtórzę takie coś ponownie.

Opublikowano

Szkolenie super :smile: Było warto ciekawie i na luzie.

Opublikowano

Było gitarowo, bardzo fajnie sprzedana wiedza, a co do mojego pytania to co.. no ciekaw byłem jak to jest :P

Opublikowano (edytowane)

Bardzo wartościowe i fajne szkolenie. Jesteśmy z Ewą pod wrażeniem! 

Takich zajęć praktycznych nigdy za wiele.

No i na koniec prezenty - miły akcent  :whistling:  Dziękujemy sponsorom  :smile:

PS. Bardzo spodobał mi się pokaz ratowniczki - jak zastąpić temblak swoim T-shirtem...  :hihi:

Edytowane przez cekal (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Było gitarowo, bardzo fajnie sprzedana wiedza, a co do mojego pytania to co.. no ciekaw byłem jak to jest :P

Kosmaty pytałam kumpla i on mówi, że to wcale nie prawda bo jednak staje :P

A szkolenie super sprawa :smile:

Pozdrawiam prowadzących i uczestników :smile:

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

Opublikowano

Chyba nie było/nie będzie osoby, której by się nie podobało, było zajefajnie, zabawnie i oczywiście dobrze przekazana wiedza ;)

Non quo sed quo modo :riding:

Opublikowano

Ogrom przydatnej i praktycznej wiedzy podany w bardzo przystępny sposób. Wielkie dzięki dla organizatorów. Poza tym super forumowa ekipa :smile:

Opublikowano

jedynie szkoda, że nie było losowania tej mt-09 hahaha 

motorcycle.gif
Opublikowano (edytowane)

Albo tego GSa... :sad2:

A tak na serio, to bardzo fajnie przygotowane i przeprowadzone szkolenie, nie żałuję wczesnego wstawania. No i dorobiłem się apteczki dla Honoraty. :biggrin:

Edytowane przez bercikoski (wyświetl historię edycji)

flm_1375891738__88x31.gif

You'll never ska alone!

Opublikowano

:pa:  :pa: Super szkolenie podziękowania dla organizatorów i sponsorów

Opublikowano

Bo to było na zasadzie kto pierwszy ją zapakuje do samochodu :biggrin:

Opublikowano

Megazadowolenie z dzisiejszego dnia! Palce rano troszkę zmarzły jak jechałem z Łasku ale klimat na szczęście był gorący! Jeśli będzie jeszcze takie szkolenie to napewno się pisze bo wiedzy nigdy za dużo. O Ratownikach prowadzących się nie rozpisuję bo to Mega Profesjonaliści !

Dzięki :decayed:  

Opublikowano

W 100% warto było wstać w niedziele po 6  i przybyć na szkolenie.

Czas zleciał nie wiadomo kiedy w tak zacnym gronie ;)

Prowadzący super umieli przekazać wiedzę w bardzo fajny i przyjemny sposób.

Wielkie dzięki dla zaangażowanych w projekt :biggrin:

Opublikowano

PS. Bardzo spodobał mi się pokaz ratowniczki - jak zastąpić temblak swoim T-shirtem...

Akurat musiałem się spóźnić... albo w naszej grupie tego patentu nie było  :angry:

V

Opublikowano

no ciekaw byłem jak to jest

d85265e647a204818737351ba531ceb5.jpg

Akurat musiałem się spóźnić... albo w naszej grupie tego patentu nie było

Bo takie bonusy były tylko w grupie z administratorem w drużynie  :hihi:

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Opublikowano

+1 do pozytywów!

Dzięki dla oragnizatorów jak i 'kursantów'

Opublikowano

Było idealnie osoby prowadzące szkolenie luzackie potrafiący w fajny sposób przekazać wiedze .Gratisy super.I dowiedzieliśmy się naprawdę sporo .

Opublikowano

Super szkolenie, według mnie tego typu impreza powinna na stałe pojawic sie w kakendarzu forum.

Opublikowano

Przydały by się plakietki z ksywką z forum na takich spotkaniach..Niektórzy na pewno świetnie się znają, innym sprawę ułatwili trochę Ci którzy przyjechali na motocyklach - łatwiej teraz was rozszyfrować :smile:  np. kolegę z ławki Łukasza @kulka.

Pozdro,

Opublikowano

Super szkolenie, według mnie tego typu impreza powinna na stałe pojawic sie w kakendarzu forum.

To w sumie nie głupi pomysł.

Raz, że 'wytyczne' co jakiś czas się zmieniają.

Dwa, wałkowana i powtarzana wiedza + ćwiczenia, pozwolą się łatwiej opanować w rzeczywistej sytuacji, gdzie dochodzi stres itd.

Osobiście chyba nie widziałbym problemu, żeby raz na rok w takim kursie wziąć sobie udział.

Opublikowano

Z tego co piszecie szkolenie naprawdę musiało być super , ja niestety musiałem pracować ale następnym razem chętnie bym się wybrał. Jeśli oczywiście będę miał wolne :smile:

Opublikowano

Szkolenie - same pozytywy.

Oby takich więcej !

Nas ne dogoniat !!!  :moto:

Opublikowano

Mam nadzieję, że jeśli znów będzie takie szkolenie, to nic już nie stanie na drodze, żeby w końcu wziąć w nim udział... :sad2:

128330.png
Opublikowano

Jakie były prezenty i nagrody ?  :decayed: