Fazerro Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2013 Ok. ostatnio padł mi siłownik w tablicy, ale nic dziwnego jak wkładają tam siłowniki z 2006r ... Dziś kupiłem na ulicy Nowej (taki sklep "autoalarmy") nowiutki siłowniczek za całe 18zł, wymieniłem i już wszystko działa 0 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ...
Lans Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2013 Troche czasu minelo od zakupu, ogolnie ramka sprawuje sie dobrze, jedyny problem to ze czasami na dziurach opada do polowy ... To samo przy lataniu na gumie. Przyczyna jest zbyt slaby magnes. podtrzymujacy tablice. 0 Cytuj
Fazerro Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2013 Mam ten sam problem ... 0 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ...
Bulba Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2013 Wymienic na malego neodymka i po klopocie 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
nadol Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2013 Ja kiedy dosiadłem moją Irenę, to pierwsze o czym pomyślałem to tablica z roletką (choć nie wiedziałem, że takie już robią ) mój pomysł jednak był z roletką nie w kolorze czarnym, ale z wizerunkiem numeru z kosmosu Taka nie przyciągałaby oczu tych z radiowozów 0 Cytuj
tomas Opublikowano 18 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2023 W dniu 6.04.2013 o 22:23, Lans napisał(a): Paczki odebrane: Elektryczne mocowanie tablicy rejesrtacyjnej. Wersja wzmocniona z dwoma siłownikami i diodą wskazującą położenie tablicy. : Kierunkowskazy LED + rezystory. : Po krótkim obejrzeniu instrukcji, stwierdziłem że nie potrzeba zbyt dużych zdolności żeby to zainstalować, więc zabrałem się do montarzu. Jak na prawdziwego fachowca przystało na pocztek... Pierwszą rzeczą jaką musiałem zrobić było przedłużenie przewodów, gdyż okazały się zbyt krótkie. Następną przykręcenie mocowania kierunkowskazów, przy których nie było śrub, ani zbyt wiele miejsca do przykręcenia Żeby tego dokonać trzeba zdemontować siłowniki. Kolejną czynnością było rozprowadzenie przewodów elektrycznych. Zamontowanie diody i włacznika . Przy montarzu ramki pojawiły się kolejne problemy, musiałem dorobić mocowanie gdyż nie bardzo o tym pomyśleli... Punkt przedostastni, podłączenie elektryki - kolejny wzrost ciśnienia w organiźmie, schemat załączony z instrukcją okazał się niezgodny z tym co dostałem Ale nie taki diabeł straszny... Punkt ostatni : test - Gra i buczy ! Moim zdaniem była to dobra inwestycja. Urządzenie wygląda solidnie. Mam nadzieję że będzie godnie służyło i portwela chroniło Witam może pan podać linka z ta chowana tablica tez chciałem zakupić 0 Cytuj
Piuriel Opublikowano 21 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2023 W dniu 19.09.2023 o 00:53, tomas napisał(a): Witam może pan podać linka z ta chowana tablica tez chciałem zakupić Myślę, że już nie bardzo. Cytowany post ma 10 lat ponad 😕 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Wojtas Opublikowano 21 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2023 (edytowane) To gówno nazywa się "myk blacha" poszukaj w necie są jeszcze inne prostsze rozwiązania. Edytowane 21 Września 2023 przez Wojtas (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie"
Rekomendowane odpowiedzi